Bütçe nedir? Tam olarak kardeşim 2. el alacaksan pek önermiyorum ben şahsen bu tabi senin bileceğin iş buna ben karışamam ama bana soracak olacaksa alma derim.Bütçem az olduğu için 2. el klavye araştırıyorum. Temiz bir klavye bulursam almalı mıyım ? Sorun olur mu ?
Bütçem 430 TL, bende 2. El almaya çok sıcak bakmıyorum aslındaBütçe nedir? Tam olarak kardeşim 2. el alacaksan pek önermiyorum ben şahsen bu tabi senin bileceğin iş buna ben karışamam ama bana soracak olacaksa alma derim.
2.el bakma en kötü klavye al ama sıfır al senin için daha iyi ileriki zamanlar da daha iyisini alabilirsin. Biriktirip 2.el klavyelere güvenilmez, Çalışmayan tuşu olur bozuk çıkar paran çöpe gider boşuna masraf yapmış olursun.Bütçem 430 TL, bende 2. El almaya çok sıcak bakmıyorum aslında
Katılıyorum, yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim2.el bakma en kötü klavye al ama sıfır al senin için daha iyi ileriki zamanlar da daha iyisini alabilirsin. Biriktirip 2.el klavyelere güvenilmez, Çalışmayan tuşu olur bozuk çıkar paran çöpe gider boşuna masraf yapmış olursun.
Everest
Sencrom SM-KYB01
Estağfurullah, Kardeşim teşekkür edecek bir durum yok orta da.Katılıyorum, yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim