2. El Klavye

emirkrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bütçem az olduğu için 2. el klavye araştırıyorum. Temiz bir klavye bulursam almalı mıyım ? Sorun olur mu ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,279
Bütçem az olduğu için 2. el klavye araştırıyorum. Temiz bir klavye bulursam almalı mıyım ? Sorun olur mu ?
Bütçe nedir? Tam olarak kardeşim 2. el alacaksan pek önermiyorum ben şahsen bu tabi senin bileceğin iş buna ben karışamam ama bana soracak olacaksa alma derim.

KS

emirkrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bütçe nedir? Tam olarak kardeşim 2. el alacaksan pek önermiyorum ben şahsen bu tabi senin bileceğin iş buna ben karışamam ama bana soracak olacaksa alma derim.
Bütçem 430 TL, bende 2. El almaya çok sıcak bakmıyorum aslında

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,279
Bütçem 430 TL, bende 2. El almaya çok sıcak bakmıyorum aslında
2.el bakma en kötü klavye al ama sıfır al senin için daha iyi ileriki zamanlar da daha iyisini alabilirsin. Biriktirip 2.el klavyelere güvenilmez, Çalışmayan tuşu olur bozuk çıkar paran çöpe gider boşuna masraf yapmış olursun.

Everest

Sencrom SM-KYB01

KS

emirkrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
2.el bakma en kötü klavye al ama sıfır al senin için daha iyi ileriki zamanlar da daha iyisini alabilirsin. Biriktirip 2.el klavyelere güvenilmez, Çalışmayan tuşu olur bozuk çıkar paran çöpe gider boşuna masraf yapmış olursun.

Everest

Sencrom SM-KYB01
Katılıyorum, yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
2. el klavye bence de alma 1-2 tuşu basmıyordur anlık test ettiğinde farkedemeye bilirsin ki çok yaşanıyor. bütcene göre al bi tane sonra eline para gecerse değiştirrisin

KS

emirkrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Tamam , bütçeme göre bir klavye alacağım şimdi ilerde elime para geçtiğinde daha iyisini alırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri