geçen sen sıvı döküldü diyordun pc ye noldu kurtaramadın mı?yağsız direk
5250 yap şunu al
tamire verdik ama zor kurtulur diyo tamirci 2sene olmuştu toplayali :/yağsız direk
5250 yap şunu al
geçen sen sıvı döküldü diyordun pc ye noldu kurtaramadın mı?
asus rog g20 ye değmezmi cok güzel bir cihaz
kardeşim buna para verilmez bu kadar basitEkli dosyayı görüntüle 26584
forza kaldirmazmi bu cihaz simdi
bu sistem nasıl peki forza horizon 5 kaldırmı
anlayan yok mu
diğerinde 4gb ram var ekran kartinda bunda 2gb bu daha kötü degilmikardeşim buna para verilmez bu kadar basit
dur şunu al yada eğer hala satılıksa
abi 745 in çipi 4gb kullanacak kadar güçlü değil 730 240 olayı hem 750ti daha güçlü daha ne istiyonuz olmdiğerinde 4gb ram var ekran kartinda bunda 2gb bu daha kötü degilmi
o ışıklı en azından
7000tl ye uygun gibi güçlü cihazbu 7000tl nasil
![]()
sen bütçe söyle ben ayarlıcambu 7000tl nasil
![]()
ya kozmetik olarak rog gibi güzel birsey istiyorum ömürlük pc 4000-5000tl fln bantlarinasen bütçe söyle ben ayarlıcam
aga 4000 5000 diyon 7K lık sistem atıyon?ömürlük olsun diyon kozmetiğe bakıyon ne anladım böyle iştenya kozmetik olarak rog gibi güzel birsey istiyorum ömürlük pc 4000-5000tl fln bantlarina
tmmdr bakcam onaaga 4000 5000 diyon 7K lık sistem atıyon?ömürlük olsun diyon kozmetiğe bakıyon ne anladım böyle işten
aga uğraştırma ilk topladığım sistemi al gözünü seveyim
Bizim burda la gidip alabilirim şimdikardeşim buna para verilmez bu kadar basit
dur şunu al yada eğer hala satılıksa
Amin hocam amin. Yaşla kuru bir yanıyor.türk genci işte abi 5k ya sistem dizmeye çalışıyorAllah yardımcımız olsun
Kardeşim dolar bize vız gelir zamanında o kadar pc istiyordum ki daha bu Mayıs'ta 200tl ye anakart işlemci ekran kartı ram hdd buluyordum istiyorsa dolar 2000tl olsun garibanman gene çakartürk genci işte abi 5k ya sistem dizmeye çalışıyorAllah yardımcımız olsun
Reis sana zahmet alsana görmek istiyorum böyle bir şeyBizim burda la gidip alabilirim şimdi![]()
5K zahmet mi hocam sizdeReis sana zahmet alsana görmek istiyorum böyle bir şey
PC işinde ömürlük diye bişey yoktur teknoloji çok hızlı gelisiyo tabiiki yanında oyun grafikleri sistem gereksinimleri artıyo yani bu işin sonu yokya kozmetik olarak rog gibi güzel birsey istiyorum ömürlük pc 4000-5000tl fln bantlarina