PS4 oyunlarına eğer sahip olan arkadaşın, akraban yok ise PS4'ten daha çok oyunlara para harcarsın.Arkadaslar Selam,
Ben 2.el ps4-4pro alacagim nelere dikkat etmeliyim ve sizin tavsiyeniz nedir istanbul ici olursa sevinirim fiyat bandim 6.5k
Xbox + gamepass alArkadaslar Selam,
Ben 2.el ps4-4pro alacagim nelere dikkat etmeliyim ve sizin tavsiyeniz nedir istanbul ici olursa sevinirim fiyat bandim 6.5k
Uranyum 235 ile reaksiyon verdimxbox +game pass al onun yerine playstation (vita hariç,aslında o da var çok pahalı o kadar etmez bugün tek alınır olan o) ölü yatırım
ps3 gibi ps4 kırdırılmıyormu bende almayı düşünüyordum ps4PS4 oyunlarına eğer sahip olan arkadaşın, akraban yok ise PS4'ten daha çok oyunlara para harcarsın.
Bu tarz korsan konuları forum içerisinde tartışmak yasak ve uygunsuz olduğu için soruna cevap veremiyorum.ps3 gibi ps4 kırdırılmıyor mu bende almayı düşünüyordum ps4
Uranyum 324 ile tepki verdimps3 gibi ps4 kırdırılmıyormu bende almayı düşünüyordum ps4
anlamıyorum urnayum tepkiniUrnayum 324 ile tepki verdim
Pro model bakıyorsanız "cuh kodu" dediğimiz model numarasına bakmalısınız :Arkadaslar Selam,
Gamepass çok pahali reis ve aylik ama ps plus da deluxe edition da senelik 400 lira ve oyunlari daha iyi uncharted olsun god of war olsunXbox + gamepass al
Xbox da daha çok oyun var ki daha ucuza denk geliyor öyleGamepass çok pahali reis ve aylik ama ps plus da deluxe edition da senelik 400 lira ve oyunlari daha iyi uncharted olsun god of war olsun