2. el bir sıvı soğutma buldum ancak görerek alma şansım yok. Nasıl düzgün çalıştığına emin olarak alabilirim?
imzaya yazdıgınız sistem icin alıcaksınız galiba O islemci icin Sıvı sogutmaya gerek yok ve Sogutucu 2. El Almanızı Önermem2. el bir sıvı soğutma buldum ancak görerek alma şansım yok. Nasıl düzgün çalıştığına emin olarak alabilirim?
hocam işlemci yükselteceğim 5600X veya üzerine, ondan arıyorum ayrıca 1/3ü fiyatına buldum ondan soruyorumimzaya yazdıgınız sistem icin alıcaksınız galiba O islemci icin Sıvı sogutmaya gerek yok ve Sogutucu 2. El Almanızı Önermem
Öyle almayı düşünüyorum zaten satıcının 5 farklı satışı var 5i de bilgisayar veya ekran kartı gibi parçalar hepsinden 5 yıldız almış ancak benim merak ettiğim nasıl bir test yaptırabilirim düzgün çalıştığını anlamam içinÖnce parayı sakın yollamayın param güvende ile de yüzde 10 komisyon kesiyor bilginiz olsun ne kadar ise yüzde 10 daha fazla ödeyeceksiniz ne kadara buldunuz sıfır kule tipi de yeterli olur sağlam
Video isteyebilirsin sistem de çalışır vaziyette ve açıkken sıcaklık testleri de isteyebilirsinÖyle almayı düşünüyorum zaten satıcının 5 farklı satışı var 5i de bilgisayar veya ekran kartı gibi parçalar hepsinden 5 yıldız almış ancak benim merak ettiğim nasıl bir test yaptırabilirim düzgün çalıştığını anlamam için
AIDA64 testi iş görür mü?Video isteyebilirsin sistem de çalışır vaziyette ve açıkken sıcaklık testleri de isteyebilirsin
OCCT yapın benceAIDA64 testi iş görür mü?
hocam hangi model ve fiyatı nedir2. el bir sıvı soğutma buldum ancak görerek alma şansım yok. Nasıl düzgün çalıştığına emin olarak alabilirim?
MSI Coreliquid 240mm fatura var garanti yok sıfır fiyatı 3-3.5k bulduğum fiyat 1.100hocam hangi model ve fiyatı nedir
garantisi faturası varmı diye dikkat ettinizmi
tamamdır teşekkür ederimOCCT yapın bence
2300 e vardı sıfırı Trendyol da bugün gördümMSI Coreliquid 240mm fatura var garanti yok sıfır fiyatı 3-3.5k bulduğum fiyat 1.100
tamamdır teşekkür ederim
Akakçeden bulmuştum oraya da bakarım teşekkür ederim2300 e vardı sıfırı Trendyol da bugün gördüm
tükenmiş hocamhayla var hocam 2300 tl
![]()
MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.638,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
alım tarihi nedir hocam soğutmanınMSI Coreliquid 240mm fatura var garanti yok sıfır fiyatı 3-3.5k bulduğum fiyat 1.100
tamamdır teşekkür ederim