2. El Sıvı Soğutma Kontrolü

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
2. el bir sıvı soğutma buldum ancak görerek alma şansım yok. Nasıl düzgün çalıştığına emin olarak alabilirim?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
2. el bir sıvı soğutma buldum ancak görerek alma şansım yok. Nasıl düzgün çalıştığına emin olarak alabilirim?
imzaya yazdıgınız sistem icin alıcaksınız galiba O islemci icin Sıvı sogutmaya gerek yok ve Sogutucu 2. El Almanızı Önermem

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Önce parayı sakın yollamayın param güvende ile de yüzde 10 komisyon kesiyor bilginiz olsun ne kadar ise yüzde 10 daha fazla ödeyeceksiniz ne kadara buldunuz sıfır kule tipi de yeterli olur sağlam

KS

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Önce parayı sakın yollamayın param güvende ile de yüzde 10 komisyon kesiyor bilginiz olsun ne kadar ise yüzde 10 daha fazla ödeyeceksiniz ne kadara buldunuz sıfır kule tipi de yeterli olur sağlam
Öyle almayı düşünüyorum zaten satıcının 5 farklı satışı var 5i de bilgisayar veya ekran kartı gibi parçalar hepsinden 5 yıldız almış ancak benim merak ettiğim nasıl bir test yaptırabilirim düzgün çalıştığını anlamam için

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Öyle almayı düşünüyorum zaten satıcının 5 farklı satışı var 5i de bilgisayar veya ekran kartı gibi parçalar hepsinden 5 yıldız almış ancak benim merak ettiğim nasıl bir test yaptırabilirim düzgün çalıştığını anlamam için
Video isteyebilirsin sistem de çalışır vaziyette ve açıkken sıcaklık testleri de isteyebilirsin

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
hayla var hocam 2300 tl