2.El Xbox Gamepad Vs Sıfır Msi Gc20V2

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba efendim. Ben MSI GC20 V2 sıfır kapalı kutu buldum uygun fiyata ek olarak 2.el Xbox gamepadlara baktım oda 900TL civarı yurt disi az kulanılmış yazılmış buldum.
Not: Benim sorum şu kullanılmamış sıfır kablolu MSI alıp geçmek mi yoksa ileride ne olacagı ne ortamda nasıl kullanilmis üstelik yurt dışından alınmıs Xbox gamepad mi?
Bence MSI diyorum bir de siz değerli forum üyelerinin fikrini lisanı almak istedim ne dersiniz bu işe?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Merhaba efendim. Ben MSI GC20 V2 sıfır kapalı kutu buldum uygun fiyata ek olarak 2.el Xbox gamepadlara baktım oda 900TL civarı yurt disi az kulanılmış yazılmış buldum.
Not: Benim sorum şu kullanılmamış sıfır kablolu MSI alıp geçmek mi yoksa ileride ne olacagı ne ortamda nasıl kullanilmis üstelik yurt dışından alınmıs Xbox gamepad mi?
Bence MSI diyorum bir de siz değerli forum üyelerinin fikrini lisanı almak istedim ne dersiniz bu işe?
hocam msi olanı 2 aydır falan kullanıyorum,memnunum. Bataryası çok iyi gidiyor 3 hafta falan sarj etmedim sanırım günde 2 saat falan oynuyordum işte ve hissiyatından da memnunum tavsiye ederim asla üzmez

KS

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam msi olanı 2 aydır falan kullanıyorum,memnunum. Bataryası çok iyi gidiyor 3 hafta falan sarj etmedim sanırım günde 2 saat falan oynuyordum işte ve hissiyatından da memnunum tavsiye ederim asla üzmez
ben g20 v2 modelini düşünüyorum. sanırım g20v2 kablolu üst deki arkadaş tetik tuşlarının kronık sorunlu olduğundan bahsedıyor ne diyor fikrin nedir bu konu hakkında?

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
ben g20 v2 modelini düşünüyorum. sanırım g20v2 kablolu üst deki arkadaş tetik tuşlarının kronık sorunlu olduğundan bahsedıyor ne diyor fikrin nedir bu konu hakkında?
g20 v2 'nin kablolu modeli olduğunu bilmiyorum ama yok sanırım varsa link atar mısınız. Ben İtopya üzerinden direkt elden aldım herhangi bir tuşunda problem çıkmadı kaldı ki çıksa bile msi 'ın teknik servisinden değişim yaparlar düşünüyorum

KS

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
g20 v2 'nin kablolu modeli olduğunu bilmiyorum ama yok sanırım varsa link atar mısınız. Ben İtopya üzerinden direkt elden aldım herhangi bir tuşunda problem çıkmadı kaldı ki çıksa bile msi 'ın teknik servisinden değişim yaparlar düşünüyorum
Msi gc20 v2 aslında aynı gc30 v2 modeliyle aynı tek farkı kablolu olması başka hicbir farkı bulunmamakta

hiyper

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Msi gc20 v2 aslında aynı gc30 v2 modeliyle aynı tek farkı kablolu olması başka hicbir farkı bulunmamakta
tamamdır,şu an anladım. Ben kablosuz modelini aldığımda 1000 tlye almıştım şu an en düşük 1450 tllik görünüyor çok çabuk zam gelmiş ve ben de uyguna almışım baya çünkü aldığım zaman kontrol etmiştim en düşük 1200 idi sanırım,neyse bunlar önemsiz. Dediğim gibi ben koldan memnunum sen ne oynuyorsun bilmiyorum ama genelde Fifa23 ve Mortal kombat 11 oynuyorum ve bana şu ana kadar sorun çıkarmadı

KS

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
tamamdır sağolun ben tekrar yazabilirmiyim

KS

YDAUTOGETHER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hayırlı olsun,ilk deneyiminiz nasıl?
merhabalar tekrardan daha önce gamepad 10tl likler den kullandım tabiki güzel elime oturdu tetik hassasiyetleri güzel
forza horizon 4 de denedim benim için sorun olan şey masaütü pc me usb dongle ile bağlıyorum lakin 20 saniye sonra bağlantı kopuyor bu nedenle kablolu kullanıyorum. ek olarak titreşim motorları gayet stabil çalışıyor. not: bütçeniz yoksa msi veya yeni çıkacak hyperx gamepadi tercih edilebilir sonuçta herahgi bir darbede bozulabilecek ürünler
o yüzden hep en iyisi isteği olmasın ne kadar deneyim o kadar zevk verir.

Ekli dosyalar

• 346113190_254916947023098_231901303745399325_n.jpg
    346113190_254916947023098_231901303745399325_n.jpg
    15.4 KB · Görüntüleme: 18

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri