2 tane laptop ve 1 tane harici monitörüm var. Bi ara steamden multiplicity almıştım ama bağlayamadım. 2 laptop 1 ekrana bağlı şekilde değişimli olarak kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?
İki laptobu farklı görüntü portlarından bağlarsın ama aynı klavye mouse olayının olacağını sanmıyorum. Klavye mousun ikişer tane usb kablosu olması lazım gibi birşeyMerhaba. Öncelikle yorumun için teşekkür ederim fakat aradığım şey bu değil. 2 tane laptop var ve 1 tane monitör var ben 2 laptopu değişimli olarak aynı klavye mouse ile tek monitörden kullanmak istedim.
aslında bunun önüne biraz yazılımla geçtim fakat yine tam olarak istediğim gibi olmadı. monitörde sürekli tuş ile hdmi ile displayport arasında geçiş yapmam gerekiyor sadece. teşekkür ederim cevaplar için bulduğum yöntemden daha iyi bi yöntem varsa bilmek isterim.İki laptobu farklı görüntü portlarından bağlarsın ama aynı klavye mouse olayının olacağını sanmıyorum. Klavye mousun ikişer tane usb kablosu olması lazım gibi birşey
Ekleme yapayım, bluetooth klavye mouse set varsa iki cihazada tanıtarak veya tek usb alıcıyla çalışan takım klavye mouse setiniz varsa öteki laptoba geçtiğinizde usb alıcıyı çıkartıp diğer laptoba takarak kullanabilirsiniz.
multiplicity uygulamasıyla klavye mouse sorununu çözmüştüm fakat uygulama kafayı yediİki laptobu farklı görüntü portlarından bağlarsın ama aynı klavye mouse olayının olacağını sanmıyorum. Klavye mousun ikişer tane usb kablosu olması lazım gibi birşey
Ekleme yapayım, bluetooth klavye mouse set varsa iki cihazada tanıtarak veya tek usb alıcıyla çalışan takım klavye mouse setiniz varsa öteki laptoba geçtiğinizde usb alıcıyı çıkartıp diğer laptoba takarak kullanabilirsiniz.