2 Laptop 1 Harici Monitör Bağlantısı

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
2 tane laptop ve 1 tane harici monitörüm var. Bi ara steamden multiplicity almıştım ama bağlayamadım. 2 laptop 1 ekrana bağlı şekilde değişimli olarak kullanmak istiyorum. Ne yapabilirim ?

Yolar_01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Sevgili Dostum Ben Bu Konulara Az Bilgim Var Sana Bakmak İstedigim Video Var Bu İşine Yararmı ?

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Merhaba. Öncelikle yorumun için teşekkür ederim fakat aradığım şey bu değil. 2 tane laptop var ve 1 tane monitör var ben 2 laptopu değişimli olarak aynı klavye mouse ile tek monitörden kullanmak istedim.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba. Öncelikle yorumun için teşekkür ederim fakat aradığım şey bu değil. 2 tane laptop var ve 1 tane monitör var ben 2 laptopu değişimli olarak aynı klavye mouse ile tek monitörden kullanmak istedim.
İki laptobu farklı görüntü portlarından bağlarsın ama aynı klavye mouse olayının olacağını sanmıyorum. Klavye mousun ikişer tane usb kablosu olması lazım gibi birşey :)

Ekleme yapayım, bluetooth klavye mouse set varsa iki cihazada tanıtarak veya tek usb alıcıyla çalışan takım klavye mouse setiniz varsa öteki laptoba geçtiğinizde usb alıcıyı çıkartıp diğer laptoba takarak kullanabilirsiniz.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
İki laptobu farklı görüntü portlarından bağlarsın ama aynı klavye mouse olayının olacağını sanmıyorum. Klavye mousun ikişer tane usb kablosu olması lazım gibi birşey :)

Ekleme yapayım, bluetooth klavye mouse set varsa iki cihazada tanıtarak veya tek usb alıcıyla çalışan takım klavye mouse setiniz varsa öteki laptoba geçtiğinizde usb alıcıyı çıkartıp diğer laptoba takarak kullanabilirsiniz.
aslında bunun önüne biraz yazılımla geçtim fakat yine tam olarak istediğim gibi olmadı. monitörde sürekli tuş ile hdmi ile displayport arasında geçiş yapmam gerekiyor sadece. teşekkür ederim cevaplar için bulduğum yöntemden daha iyi bi yöntem varsa bilmek isterim.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93

multiplicity uygulamasıyla klavye mouse sorununu çözmüştüm fakat uygulama kafayı yedi :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri