2 monitör arasında hangisi sizce ?

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Herkese merhaba forumlardan öğrendiğim bilgilerden 2 monitör arasında kaldım bugün v*t*n bilgisayara gittiğimde bana LG nin gigabyte den daha iyi olduğunu söyledi LG onlara veriyor zaten dedi bana sizce ne yapmalıyım hangisini almalıyım biraz da oranın görevlisi satmak istediği için gibi öyle durdu gözüyle baktım ben yorumlarınızı bekliyorum ve mümkünse TN panel olmasın
Benim dediğim monitör ; https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-ips-led-oyuncu-u-fiyati,2062285743.html
V*t*n görevlisinin dediği LG ; https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html

BİRDE Ek olarak onlar olmasa bile bu monitör var alınır mı ; https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,801360831.html

bütçe 4-5

Son düzenleme:

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
panel kalitesi anlamında lg ve samsung en iyisidir burada senin ne tarz oyunlar oynayacağın ne tarz programlar kullanacağın da önemli benim öyle bir bütçem olsa ben bu modeli alırdım
ya genel oyunlar valorant lol tarzı programlar da çok bişi değil youtube tarzı şeyler normal klasik gidip de photoshop flen şey için değil FPS oyunu ağırlıklı olacağı için o yüzden

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam gigabyte modelini aldım 2 gün önce ve öneririm gayet iyi monitör. pivot + 165 hz (180hz oc) + 1 ms + ss ips. ölü piksel ve ghosting çıkmadı sizde de çıkacağını sanmıyorum.

renkler çok canlı ve görüntü asla kalitesiz durmuyor. ayrıca malzeme olarak da çok güzel. çerçeve gayet ince.

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
hocam gigabyte modelini aldım 2 gün önce ve öneririm gayet iyi monitör. pivot + 165 hz (180hz oc) + 1 ms + ss ips. ölü piksel ve ghosting çıkmadı sizde de çıkacağını sanmıyorum.

renkler çok canlı ve görüntü asla kalitesiz durmuyor. ayrıca malzeme olarak da çok güzel. çerçeve gayet ince.
çok teşekkür ederim kankamm

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ss
acaba birşey sorsam ben pc hero aldım yarın sistemler çıkıcakmış sizce hata mı ettim ?
Sistem paylasilmadan bir şey söylemek zor hocam. Fiyatı 14k' dan ucuz olacağı yazılmıştı sanırım. Muhtemelen denk güçte olacaktır kampanyalı fiyatla beraber. Kesin konuşamıyorum bir tık daha düşük özellikli de olabilir.

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Ss

Sistem paylasilmadan bir şey söylemek zor hocam. Fiyatı 14k' dan ucuz olacağı yazılmıştı sanırım. Muhtemelen denk güçte olacaktır kampanyalı fiyatla beraber. Kesin konuşamıyorum bir tık daha düşük özellikli de olabilir.
o zaman pek de şeylik bi durum yok ya içim rahat etsin diye sorayım dedim :) sağ olun bir de forumlarda pc hero sistemlerinde hiç drive flen yaptırılmadan yollanıyormuş bende hiç anlamam inşAllah yapılır da yollanır.

KS

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Ss

geri dönüşlerin için de teşekkürler

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
o zaman pek de şeylik bi durum yok ya içim rahat etsin diye sorayım dedim :) sağ olun bir de forumlarda pc hero sistemlerinde hiç drive flen yaptırılmadan yollanıyormuş bende hiç anlamam inşAllah yapılır da yollanır.
Yapılmazsa yeni konu açın gerekli bilgiler konusunda yardımcı olur um/uz. 14 günlük iade hakkınız da var zaten paylasildiktan sonra ona göre aksiyon alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri