2.Monitör Görmemesi

Haakgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 2. monitör aldım fakat Anakart hdmı çıkışına bağladığım zaman görüntü gelmiyor . Aynı monitörü ekran kartı çıkışına taktığımda görüntü alabiliyorum Anakart : PRO H410M-B / İşlemci i3-10105f.
Anakartım desteklemiyorsa çoklayıcı alsam 2 ekranı farklı kullanabilirmiyim ekran kartı çıkışına çoklayıcı taksam? Yani bir ekranda oyun oynarken öbür ekranda dizi film izleyebilirmiyim yoksa aynı ekranımı gösterir. Bu şekilde kullanan varsa ürün önerirse sevinirim

Birde sağdaki ekran kartı hdmı çıkışım soldaki çıkış ondan biraz büyük o ne çıkışı oluyor Oraya herhangi bi dönüştürücü takabilirmiyim

Ekli dosyalar

• IMG_1041.jpeg
    IMG_1041.jpeg
    2.8 MB · Görüntüleme: 11

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
işlemcinde dahili ekran kartı olmadığından anakarttan görüntü alamazsın. ikisinide ekran kartına takman gerek. yani birini dp ile birini hdmi ile bağlaman gerek.

KS

Haakgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
işlemcinde dahili ekran kartı olmadığından anakarttan görüntü alamazsın. ikisinide ekran kartına takman gerek. yani birini dp ile birini hdmi ile bağlaman gerek.
Soldaki giriş dp girişimi oluyor fazla bir bilgim yokta dönüştürücü mü almam gerekiyor

KS

Haakgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitöre hdmı girişi ile kasaya dp dönüştürücüyle bağlansam olur değil mi sıkıntı olmaz yani

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri