Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A özellik ve fiyat karşılaştırması
2 sinin karşılaştırma linki inceleyip yardımcı olabilicek var mı
VG249Q'da Pivot ayarı var.O yüzden fiyatı 1 tık yüksek diye düşünüyorum diğerinde 165hz hız aşırtması var ve daha çok özelliğe sahip bence Q1A tercih edilmeli eğer Pivot özelliğini kullanmayacaksanız.Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
hocam 144 hz ile 165 o kadar farkediyor mu.Birde şu kısmını anlayamadım çıkış var giriş yok giriş var çıkış yokVG249Q'da Pivot ayarı var.O yüzden fiyatı 1 tık yüksek diye düşünüyorum diğerinde 165hz hız aşırtması var ve daha çok özelliğe sahip bence Q1A tercih edilmeli eğer Pivot özelliğini kullanmayacaksanız.
Hocam şu açıdan da bakmak lazım: vg249q modeli 2019 üretimli yani birazcık eski; q1a modeli ise 2021 üretimli yani birazcık daha yeni.Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249Q - Asus TUF Gaming VG249Q1A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
pivot olayı bana göre avantajlı yaHocam şu açıdan da bakmak lazım: vg249q modeli 2019 üretimli yani birazcık eski; q1a modeli ise 2021 üretimli yani birazcık daha yeni.
Bende öyle düşünüyorum. Ek avantaj sağlıyor.pivot olayı bana göre avantajlı ya