ekran kartına bağlayın, sisteminiz iyise pek zaten fps götürmezAna monitörü ekran kartına 2. Monitörü anakarta bağlamak yükü hafifletip performans artışını sağlar mı? Yoksa çok falza etki etmez mi?
4070 super monitörler 2k ve 1080pekran kartına bağlayın, sisteminiz iyise pek zaten fps götürmez
zekran kartınız sağlam, boru değil4070 super monitörler 2k ve 1080p
Peki ben bu iki monitörü kullanırken (2k 240hz 1080p 165hz) ortak kullanımda yenileme hızı düşer mi?zekran kartınız sağlam, boru değil, görüntüyü ekran kartından alabilirsiniz
Sizcezekran kartınız sağlam, boru değil, görüntüyü ekran kartından alabilirsiniz
yok düşmez her monitörün kendi hz ayarını yapabilirsin oyundadaPeki ben bu iki monitörü kullanırken (2k 240hz 1080p 165hz) ortak kullanımda yenileme hızı düşer mi?
Sizce
Hocamın dediklerine katılıyorum. Ayrıca, sisteme bir ekran kartı bağlıyken anakarttan görüntü alamazsınız zaten.Ana monitörü ekran kartına 2. Monitörü anakarta bağlamak yükü hafifletip performans artışını sağlar mı? Yoksa çok falza etki etmez mi?
Aslında alınabiliyor ama bi tık gereksiz gibiHocamın dediklerine katılıyorum. Ayrıca, sisteme bir ekran kartı bağlıyken anakarttan görüntü alamazsınız zaten.