biosu sıfırlamanızı öneririm , google amcadan nasıl sıfırlayacagınız cıkarGeçen gün işlemcimi yükseltip, ryzen 5 4500den 5600e geçtim biosu güncelleyip bilgisayarı açmayı deneyince pc açılmadı. Tek rami çıkardığımda pc açılıyor neden olabilir?
Bilgisayardan ram'i çıkarınca çalışıyorsa eğer raminde sorun vardır. Başka bir slota takip deneme yaptınız mi.?Geçen gün işlemcimi yükseltip, ryzen 5 4500den 5600e geçtim biosu güncelleyip bilgisayarı açmayı deneyince pc açılmadı. Tek rami çıkardığımda pc açılıyor neden olabilir?
Anakartta kaç ram slotu varGeçen gün işlemcimi yükseltip, ryzen 5 4500den 5600e geçtim biosu güncelleyip bilgisayarı açmayı deneyince pc açılmadı. Tek rami çıkardığımda pc açılıyor neden olabilir?
Diğer slotta çalısıyor.Zaten ramler ve slotlarda sorun yoktu.İşlemciyi değiştirdikten sonra oldu böyle bir olay.Bilgisayardan ram'i çıkarınca çalışıyorsa eğer raminde sorun vardır. Başka bir slota takip deneme yaptınız mi.?
2 slot varAnakartta kaç ram slotu var
XMP açık mıGeçen gün işlemcimi yükseltip, ryzen 5 4500den 5600e geçtim biosu güncelleyip bilgisayarı açmayı deneyince pc açılmadı. Tek rami çıkardığımda pc açılıyor neden olabilir?