arkadaşlar 2x8gb ram takılı şuan ve ben 2 ram daha almak istiyorum alacağım ram ile takılı ram cl değeri,hızı ve markası aynı olmak zorundamı bilen varmı
aynı mhz düşünüyorum ama cl farklı olacak ve chipset ne tam olarakUyumluluk sorunu yaşamak istemiyorsan, aynı mhz ve aynı chipset kullanan ram almanı öneririm, daha yüksek mhz ram alırsan en düşük olanda çalışır.
Marka aynı olmak zorunda değilde tavsiyem birebir aynı modelden almanarkadaşlar 2x8gb ram takılı şuan ve ben 2 ram daha almak istiyorum alacağım ram ile takılı ram cl değeri,hızı ve markası aynı olmak zorundamı bilen varmı
tamam anladım sağol 3600 mhz cl18 alsam sıkıntı yaşarmıyım farklı markaMarka aynı olmak zorunda değilde tavsiyem birebir aynı modelden alman
Arkadaşın da dediği gibi Chipsette aynı olursa yüksek ihtimalle problem yaşamazsıntamam anladım sağol 3600 mhz cl18 alsam sıkıntı yaşarmıyım farklı marka
Chipset dediğin görsel de DRAM manuf. yazan hocam, aynı marka model de farklı üreticiler çıkabiliyor.aynı mhz düşünüyorum ama cl farklı olacak ve chipset ne tam olarak