2. sistemi sadece vento ve cooler master kasa ile alırsan sağlıklı olur onun dışındakiler c4 psubirinin m2si çok iyi psusu 550w fps düşündürüyor.
birinde m2 ssdi 2500 1025 okuma yazması var ve kasası frisby o beni düşündürüyor
yardımcı olur musunuz görüşlere açığım
evet hocam o konuda haklısınız ama hem m2 değerleri neredeyse yarı yarıya hemde üstüne 700tl gibi bi para koyuyor bütçemi zorluyor monitörden kısmak istemiyorum arada kayboldum o bütçede o ürün kalitesinde önerebileceğin sistem var mı?2. sistemi sadece vento ve cooler master kasa ile alırsan sağlıklı olur onun dışındakiler c4 psu
evet hocam o konuda haklısınız ama hem m2 değerleri neredeyse yarı yarıya hemde üstüne 700tl gibi bi para koyuyor bütçemi zorluyor monitörden kısmak istemiyorum arada kayboldum o bütçede o ürün kalitesinde önerebileceğin sistem var mı?
kral çok teşekkür ederim ama inno gibi kartlara pek güvencem yok ya içim ısınamadı neden bilmiyorum2 şekilde özelleştirme yaptım 1. 3060 5600 2. 3060 ti 5500Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Ekli dosyayı görüntüle 13223Ekli dosyayı görüntüle 13224
Bu sistemi çeşitli upgradelerle almayı düşünüyorum msi psu yu öner misiniz ya da daha üst model psu alabilirim rtx 3060ti rx 6700xt arasında kaldım. 5600 işlemci ile alacağım.İNNO çok iyi bir markadır bu modeli gayet soğuk çalıyor
Tam net bir bütçe söylerseniz ona göre öneriyim güncellemeyi. Bu fiyatlarda 3060 ti daha iyi olur.Bu sistemi çeşitli upgradelerle almayı düşünüyorum msi psu yu öner misiniz ya da daha üst model psu alabilirim rtx 3060ti rx 6700xt arasında kaldım. 5600 işlemci ile alacağım.
20-21 bin bütçem var ssd 1 tb olsun istiyorum.Tam net bir bütçe söylerseniz ona göre öneriyim güncellemeyi. Bu fiyatlarda 3060 ti daha iyi olur.
Bu da düşünülebilir.20-21 bin bütçem var ssd 1 tb olsun istiyorum.
son sisteme 2 tb hdd ve kingston kc3000 ssd yapıp alıyorum. Çok teşekkür ederim.Bu da düşünülebilir.
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ekli dosyayı görüntüle 13245Hero Intel-RTX4060/Ti - Game Garaj
Hero Intel-RTX4060/Ti, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 Ram çeşitleri ile Hero Intel-RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Ekli dosyayı görüntüle 13248Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Almadıysanız PSU cooler master 750w de yapabilirsinizson sisteme 2 tb hdd ve kingston kc3000 ssd yapıp alıyorum. Çok teşekkür ederim.
Hocam istersen bu kart ile tek tek toplama yapabiliriz normal 3060 ti lerden güçlü 3070 e denk 3060 ti plus diye geçiyor.daha almadım cooler master yapıyorum.
Kendi konunuzu açarsanız daha iyi olur .tek tekte toplayabilirim bütçeyi bir az artırabilirim. Derdim kaliteli parçalar kullanmak.
ben 1-2 saat içinde dönüş yapıcamtek tekte toplayabilirim bütçeyi bir az artırabilirim. Derdim kaliteli parçalar kullanmak.