20 23K PC Oneri

kopukluayran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam arkadaslar,

20k civarinda butcem var. klavye mouse kulaklik ve monitor haric diger geri kalanlari en iyi sekilde nasil halledebilirim hazir pc seklinde yardimci olabilir misiniz tesekurler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
hangisini neden tercih etmeliyim avantaji dezavantaji nedir

Amd yazılımsal olarak sorunlu bir kart serisi ama düzgün kullandığın zaman f/p olarak çoğu nvidia karttan daha iyi

KS

kopukluayran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Amd yazılımsal olarak sorunlu bir kart serisi ama düzgün kullandığın zaman f/p olarak çoğu nvidia karttan daha iyi
tesekkurler reis eyvallah

https://pckolik.com/urun/ward-v4-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/ fiyatına göre güzel bir ürün hazır anlaşma da varken alınabilir.
cok sag olasin baskan

KS

kopukluayran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ya bikac sorum daha var zahmet olucak ama su sogutucu gerekli birsey mi gerekliyse hangisi alinmasi lazim bir de diyelim bu pc yi aldim gerekli kablolamalari yaptiktan sonra hersey hazir olmus oluyo mu

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
ya bikac sorum daha var zahmet olucak ama su sogutucu gerekli birsey mi gerekliyse hangisi alinmasi lazim bir de diyelim bu pc yi aldim gerekli kablolamalari yaptiktan sonra hersey hazir olmus oluyo mu
Attığım için gerekli değil ama hava soğutucu gerekli

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
bilgisayar'ı aldığın zaman gelen yerden kablolamaları yapılmış olarak gelir. Benim attığım kasa daha f/p bir üründür 5000 tl fiyat farkına değmez.

ne anlaşması var hocam, indirim kodu vs var mi acaba bilmedigimden soruyorum
Anlaşmalı dediğim indirimli manasında demiştim.

KS

kopukluayran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bilgisayar'ı aldığın zaman gelen yerden kablolamaları yapılmış olarak gelir. Benim attığım kasa daha f/p bir üründür 5000 tl fiyat farkına değmez.
senin attigin kasanin incelemesi falan varmı hic kac fps olur falan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri