20-25.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Heimdall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Başlıkta belirtilen ücret aralığında RTX bir ekran kartına sahip sadece kasa önerisine ihtiyacım var. Arayışım 3070ti'lı bir sistem. Bütçeden olabildiğince tasarruf etmek istiyorum ama kaçırılmayacak bir fırsat varsa da gözden çıkaracağım. Değerli tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum.

Kullanım alanı: Oyun, yayın, game dizayn
Ekran kartı: RTX3070 ve üzeri

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Modart 13600k 3070ti bir sistem çıkaracak 24k altında fiyatı olacak. 15 Kasımdan sonra

KS

Heimdall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hatırlamıyorum ama modart forumdan bakabilirsiniz
Kullanılan ekran kartı da çok önemli aslında, bu tarz sistemlerde Gigabyte eagle oc 3070ti ekran kartı kullanıyorlar ve kartın fazla ısınmasıyla alakalı feedbackler var, gaming.gen asus marka rtx 3070ti kullanıyor fakat kasa bir tık pahalı. Eğer önerdiğiniz sistem güzel bir ekran kartıyla gelirse alınır aslında.

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Kullanılan ekran kartı da çok önemli aslında, bu tarz sistemlerde Gigabyte eagle oc 3070ti ekran kartı kullanıyorlar ve kartın fazla ısınmasıyla alakalı feedbackler var, gaming.gen asus marka rtx 3070ti kullanıyor fakat kasa bir tık pahalı. Eğer önerdiğiniz sistem güzel bir ekran kartıyla gelirse alınır aslında.
Sistem full asus diye hatırlıyorum ama net değil

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri