Yardım 20-25 Bin Bandında F/P Televizyon Önerisi

ahmetkazmmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba. 20-25 Bin TL bandında f/p günlük kullanım için sıkıntı oluşturmayacak, yazılımsal ve donanımsal sorunları az olan bir televizyon önerebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim iyi forumlar.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
228
Arkadaşlar merhaba. 20-25 Bin TL bandında f/p günlük kullanım için sıkıntı oluşturmayacak, yazılımsal ve donanımsal sorunları az olan bir televizyon önerebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim iyi forumlar.
özellikle istediğiniz bir boyut var mı
belirlediğiniz boyut odanız için ideal mi

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Hocam 55-65 arası herhangi bir boyut işimi görür. Fiyatı 30 a doğru esnetebilirim de. Parasını hakettiği sürece.
Tv den ziyade internet bağlantısıyla sık sık netflix-prime-youtube gibi şeyleride kullanmayı düşünüyorsanız uzun vadeli olarak samsung öneririm (sadece seri numaralarına bakarak yeni model olmasına dikkat edin.)

KS

ahmetkazmmm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Tv den ziyade internet bağlantısıyla sık sık netflix-prime-youtube gibi şeyleride kullanmayı düşünüyorsanız uzun vadeli olarak samsung öneririm (sadece seri numaralarına bakarak yeni model olmasına dikkat edin.)
Yok hocam kendim için almayacağım. Annem için alıyorum.

Bu fiyat aralığında Samsung marka TV ben görmedim şahsen. Varsa da 1-2 model vardır herhalde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri