Ek olarak soğutucu ile birlikte;Bu sistem, bu parçalarla fiyat olarak uygun mudur yoksa daha iyi alternatifler var mıdır?
amdBu sistem, bu parçalarla fiyat olarak uygun mudur yoksa daha iyi alternatifler var mıdır?
benim paylaştığım pcde 1tb ve çok hızlı bir ssd, biraz daha iyi performans veren bir işlemci, daha iyi bir kasa ve 32gb ram var. Bu pcnin diğer pcden tek üstün yanı 3070 olması o da 3060ti gddrx ile çok benzer performans veriyor. Neden bu pcyi önerdiniz merak ettim.Ek olarak soğutucu ile birlikte;
![]()
DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
benim paylaştığım pcde 1tb ve çok hızlı bir ssd, biraz daha iyi performans veren bir işlemci, daha iyi bir kasa ve 32gb ram var. Bu pcnin diğer pcden tek üstün yanı 3070 olması o da 3060ti gddrx ile çok benzer performans veriyor. Neden bu pcyi önerdiniz merak ettim.amd
![]()
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
intel
![]()
ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İnno3d ekran kartı markasını pek önermiyolarbenim paylaştığım pcde 1tb ve çok hızlı bir ssd, biraz daha iyi performans veren bir işlemci, daha iyi bir kasa ve 32gb ram var. Bu pcnin diğer pcden tek üstün yanı 3070 olması o da 3060ti gddrx ile çok benzer performans veriyor. Neden bu pcyi önerdiniz merak ettim.
benim paylaştığım pcde 1tb ve çok hızlı bir ssd, biraz daha iyi performans veren bir işlemci, daha iyi bir kasa ve 32gb ram var. Bu pcnin diğer pcden tek üstün yanı 3070 olması o da 3060ti gddrx ile çok benzer performans veriyor. Neden bu pcyi önerdiniz merak ettim.
anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme içinİnno3d ekran kartı markasını pek önermiyolar
https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz?İnno3d ekran kartı markasını pek önermiyolar