Öneri 20-28K Arası Hazır Sistem

MrMochann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, yeni bir sistem almayı düşünüyorum kendim toplayınca 30k lık bir sistem hazır olarak alınca nerdeyse 2-3k fiyat fark ettiriyor neden hazır sistemlerde böyle toplamaya göre daha ucuz. Hazır sistem güvenilirmi yani fazla para veripte bozuk ürün almak istemeyiz açıkcası. Siz ne önerirsiniz toplama bir sistemde kurabilirim parçalarını 2-3 ay içerisisnde alabilirim. Veya bir sistemde önerebilirsiniz Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba, yeni bir sistem almayı düşünüyorum kendim toplayınca 30k lık bir sistem hazır olarak alınca nerdeyse 2-3k fiyat fark ettiriyor neden hazır sistemlerde böyle toplamaya göre daha ucuz. Hazır sistem güvenilirmi yani fazla para veripte bozuk ürün almak istemeyiz açıkcası. Siz ne önerirsiniz toplama bir sistemde kurabilirim parçalarını 2-3 ay içerisisnde alabilirim. Veya bir sistemde önerebilirsiniz Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
hazır sistem alınabilir 3070 falan var ama önerim toplama @yunusx36 sizlere toplar

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
Sadece kasa için max bütçeniz nedir

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
30K için sanırım en f/p sistem bu olucaktır.

KS

MrMochann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

30K için sanırım en f/p sistem bu olucaktır.

Kasada üst tarafı 360mm lik sıvı soğutma destekleyen kasa varmı peki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri