Arkadaşlar 20k bütçe var
bildiğiniz sistem var mı csgo da 240 fps ve warzone da 165 fps alabilecek
bildiğiniz sistem var mı csgo da 240 fps ve warzone da 165 fps alabilecek
Moderatörün son düzenlenenleri:
Evde 2 tb hdd var boşta duruyorAşağıdaki sistem rahatlıkla işini görür;
![]()
BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3060Ti oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
birde 1tb hdd al oyunlar için cillop gibi olur;
O zaman onu takarsın tekrardan hdd almanıza gerek kalmaz.Evde 2 tb hdd var boşta duruyor
Aşağıdaki sistem rahatlıkla işini görür;
![]()
BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3060Ti oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu nasıl ekran kartı nvidia değil ama gerekte yok pek amd nvidia olmasıAşağıdaki sistem rahatlıkla işini görür;
![]()
Belki amd sevmezsiniz diye önermedim 6800 3070ti ı bile tokatlıyor.Bu nasıl ekran kartı nvidia değil ama gerekte yok pek amd nvidia olması
Yok kanka ama severim ama video işleme de nvidia iyi ya ondan nvidia ama sistemi alacamız kişi oyun oyuncak video işleme yapmayacakBelki amd sevmezsiniz diye önermedim 6800 3070ti ı bile tokatlıyor.
Tercih sizin açıkçası arada performans fakı var ama günümüz oyunlarını 3060ti rahatlıkla oynatıyor.Yok kanka ama severim ama video işleme de nvidia iyi ya ondan nvidia ama sistemi alacamız kişi oyun oyuncak video işleme yapmayacak
Anladım çocuk zaten şu 3 oyun oynuyorTercih sizin açıkçası arada performans fakı var ama günümüz oyunlarını 3060ti rahatlıkla oynatıyor.
3060ti işinizi görür hocam.Anladım çocuk zaten şu 3 oyun oynuyor
csgo Gta5 roleplay warzone