60.000 TL ve üstü 200.000₺ Sistem Önerisi

Anıl Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
...
Ekran Kartı
...
Selamlar.

Stüdyo programlarında en az 50 kanal açarak rahatça müzik yapabileceğim, vokal mix & mastering işlemlerini halledebileceğim, Photoshop ile afiş, cover vs. yaparken rahatça çalışabileceğim, Sony a6500 fotoğraf makinem ile raw formatında çektiğim fotoğrafları Lightroom ile akıcı bir şekilde düzenleyebileceğim, Premiere Pro üzerinden 4K klip montajlarken rahatça renk ayarları yapıp export edebileceğim, Adobe After Effect ile 4K Spectrum videolar yapıp export edebileceğim bir sistem önerisi istiyorum işi bilen uzman abilerden. Sanırım benim için "cuda" önemli oluyor bu durumda. Monitör bu fiyata dahil ve mümkünse IPS olmasından yanayım. Ram'in 16GB üzeri olmasını, kasanın ise beyaz ve Full Tower olmasını istiyorum. Kasa rahat ve ısınmadan çalışsın. Herhangi bir sorun, uyumsuzluk vs yaşayarak, mahalle bilgisayarcıları ile muhatap olmak kesinlikle istemiyorum. Topladığım sistemi sonrasında güncelleyen biri değilim, uzun yıllar kullanıyorum dokunmadan. Sadece hava kompresörü ile kasanın içinin tozunu alıyorum düzenli olarak.

Belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama bazen de zula oynuyorum.

Şu anki sistemimde 32" 2K Dell monitör, i76700K işlemci kullanıyorum 16 GB ram var fakat eskidi bayağı o yüzden güncellemek istiyorum. Daha önce hiç AMD kullanmadım fakat intel'den daha iyi bir sistem toplayacaksak neden olmasın.

Son olarak bütçe eğer yetmezse 250.000₺ olacak şekilde güncelleyebilirim fakat niyetim 200'e halledebilmek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri