- Tepki
- 0
Bütçe biraz esneyebilir arkadaş, tercihen kablosuz olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Razer huntsmanBütçe biraz esneyebilir arkadaş, tercihen kablosuz olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bahsettiğim bütçenin çok üstünde değil mi?Razer huntsman
Hyperx alloy origins coreBütçe biraz esneyebilir arkadaş, tercihen kablosuz olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam kablosuz olarak ne var öneriniz. Benim dikkatimi bunlar çekti.Hyperx alloy origins core
Diğerleri neden alınmaz?K8 iyidir, diğerleri alınmaz. Aliexpresstrj epomaker th80 alabilirsiniz
Oyun için hyperx, yazı yazmak ve güzel bir basım hissi için k8.Diğerleri neden alınmaz?
K8 mi hyperx mi?
Hyperx de kablosuz değil hocam onu önerip akkoya alınmaz demeniz buga soktu beni biraz5075s modeli kablolu bir model. Size iyi olmaz yani alınmaz değilde.
Gamakayın kasa kötü
Oyun için hyperx, yazı yazmak ve güzel bir basım hissi için k8.
Hocam kablosuz öneri istediniz ben hyperx önerincdHyperx de kablosuz değil hocam onu önerip akkoya alınmaz demeniz buga soktu beni biraz
Akkonun bu modeli nasıldır o zaman kablosuzu da var?
Başka aklınıza gelen var mı?
Peki hocam son attığım darmoshark k8 mi son attığım kablosuz akko mu?Hocam kablosuz öneri istediniz ben hyperx önerincd
Hocam kasa malzemesi, güzel bir ses vermez. K8Peki hocam son attığım darmoshark k8 mi son attığım kablosuz akko mu?
Birde gamakayin kasası kötü derken nası kötü yani
Cevap için teşekkürler hocam. 2.5K bütçede kablosuz tkl klavyesi olarak darmoshark k8 mi öneriyorsunuz yani, başka bildiğiniz klavyeler var mı?Hocam kasa malzemesi, güzel bir ses vermez. K8
İkinci el var hocam, epomaker th80 alamıyorsanız aliexpress üzerinden k8 alınCevap için teşekkürler hocam. 2.5K bütçede kablosuz tkl klavyesi olarak darmoshark k8 mi öneriyorsunuz yani, başka bildiğiniz klavyeler var mı?
Hocam o çok pahalıya geliyor vergisiyle birlikte ya. İkinci el de düşünmüyorum.İkinci el var hocam, epomaker th80 alamıyorsanız aliexpress üzerinden k8 alın
Hocam ses testlerine baktığımda ses yönünden gayet güzel geliyor sesi fakat kasa malzemesini uzaktan bilemediğimiz için yorum yapamıyorum. Siz TK75'e Darmoshark K8 veya Akko 5087B varken alınmaz mı diyorsunuz?Hocam kasa malzemesi, güzel bir ses vermez. K8
EvrtHocam ses testlerine baktığımda ses yönünden gayet güzel geliyor sesi fakat kasa malzemesini uzaktan bilemediğimiz için yorum yapamıyorum. Siz TK75'e Darmoshark K8 veya Akko 5087B varken alınmaz mı diyorsunuz?
darmoshark k8 beyaz zamanla sararma yapar mı sizce? sigara içilmiyor ve güneşte falan da kalmadan?