Soru 2000-25000 TL Klavye Öneri̇si̇

peniks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Herkese iyi forumlar.
Bütçem yaklaşlık 2000, en fazla 2.500 TL. Klavye almak istiyorum ama klavye seçemedim. FPS oyunları oynuyorum, makroyla işim olmaz, %75 olmasını istiyorum ve aşırı yüksek sesli olmaması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca malum AULA F75 nasıldır bilgili bi arkadaş var mı ona göre onu da alabilirim. Herkes övüyor ama övenlerin ne kadarı bilgili olduğunu kestiremiyorum, teşekkürler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Herkese iyi forumlar.
Bütçem yaklaşlık 2000, en fazla 2.500 TL. Klavye almak istiyorum ama klavye seçemedim. FPS oyunları oynuyorum, makroyla işim olmaz, %75 olmasını istiyorum ve aşırı yüksek sesli olmaması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca malum AULA F75 nasıldır bilgili bi arkadaş var mı ona göre onu da alabilirim. Herkes övüyor ama övenlerin ne kadarı bilgili olduğunu kestiremiyorum, teşekkürler.
AULA F75 tam sana göre kaçırma

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Herkese iyi forumlar.
şu anda temu aula f75 kullanıyorum gayet başarılı bir klavye güvenip alırsanız bu fiyata asla pişman olmazsınız

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Sanırım artık direkt olarak TEMU üzerinden alamıyoruz, alırsam 3. kişilerden alacağım. Uzun vade götürür mü? Marka bilindik bir marka mı acaba?
Kullanımına bağlı hor kullanırsan uzun ömürlü olmaz.
Bir kaç gün stok kontrol et günlük belli stok geliyor.

KS

peniks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eşyalarıma özen gösteririm fakat demek istediğim ürünün kaliteli olup olmamasıydı, sağ olasın.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Temuda artık stok yenilenmeyecegini okudum bir forumda. Sarı sitenin insafına kalmış bir durum artık sanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri