Öneri 2000 TL Bütçeye Mouse Önerisi Yardım Gerek

gaswa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam öncelikle arkadaşlar mouse bakıyorum uzun zamandır bir Türlü bir şey bulamadım Dün Atk A9 Plus alayım dedim Sıyah rengi yokmuş alamadım siyah renkli bir mouse bakıyorum ve 2400 e kadar çıkabilirim bütçede yazılım sorunu olmayan donanımı iyi bir mouse bulamadım Darkmoush M3 v2 buldum yazılımı iyi değil dedi birkaç kişi kullanan varsa öylemi alınmazmı benim hoşuma gitti açıkcası driver sorunu yoksa alıcam attack shark baktım sorunlu vesaire gibi şikayetler gördüm sensör mcu switchi iyi olan siyah bir sorunsuz mouse bilen varsa yardım edebilirmi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hocam hoşuma gitmedi ya başka bir şey varmı f/p

Acelen yoksa MSI VERSA 300 ELİTE indirime giriyor , şuana kadar her ay 1-2 kere 1500-1600 bandına düştü bekleyebilirsin.

KS

gaswa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Acelen yoksa MSI VERSA 300 ELİTE indirime giriyor , şuana kadar her ay 1-2 kere 1500-1600 bandına düştü bekleyebilirsin.
Kb hocam gece cevap veremedim bu msi mouse ilk defa gördüm hiç kullanan inceleme vs görmedim bilgim yok nasıl bir mouse ne zaman düşer 1 2 güne alnam gerek birde düz siyah baktım hocamda bulamadım biraz şansın yok bu ara 😀 biraz soru sorduydam kb

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Kb hocam gece cevap veremedim bu msi mouse ilk defa gördüm hiç kullanan inceleme vs görmedim bilgim yok nasıl bir mouse ne zaman düşer 1 2 güne alnam gerek birde düz siyah baktım hocamda bulamadım biraz şansın yok bu ara 😀 biraz soru sorduydam kb
Mouse hafif, uygulaması iyi FPS oyunları için ideal.
Ne zaman düşer bir şey diyemem , şuan hb de 200 TL düşmüş fiyatı.

AKKO AG ONE için diyorsan düz siyahı yok.​

KS

gaswa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mouse hafif, uygulaması iyi FPS oyunları için ideal.
Ne zaman düşer bir şey diyemem , şuan hb de 200 TL düşmüş fiyatı.

AKKO AG ONE için diyorsan düz siyahı yok.​

Düz siyah yoksa yapacak bir şey yok darkmoshark yazılımı sıkıntı olmassa en iyi seçenek gibi geldi ne dersiniz mousedan anlıyor gibisiniz m3 v2 modeli f/p gibi geldi hz önemli değil iç donanım ve malzeme rengi önemli sonuçta çoğunlukla hikayeli takılacağım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Düz siyah yoksa yapacak bir şey yok darkmoshark yazılımı sıkıntı olmassa en iyi seçenek gibi geldi ne dersiniz mousedan anlıyor gibisiniz m3 v2 modeli f/p gibi geldi hz önemli değil iç donanım ve malzeme rengi önemli sonuçta çoğunlukla hikayeli takılacağım
Yazılım çok önemli değil. Ayarları 1 kere yapıyorsun yazılımla işin bitiyor bence alınır.

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
wraith sitesine bakıp hoşuna gidenleri söylersen yardımcı olabilirim

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Aldım hocam darkmoshark m3 v2 yi
çoğu kişiye olan önerimdi hayırlı olsun bilgilendirme yapayım uygulama drıver ı yok web drıver ı var ve web drıverından dolayı max 4k hz oluyordu glb ama gayet kaliteliki işlemcin çok iyi değilse veya hava akışn çok iyi değilse 8k hz kullanmak önerilmez

KS

gaswa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
çoğu kişiye olan önerimdi hayırlı olsun bilgilendirme yapayım uygulama drıver ı yok web drıver ı var ve web drıverından dolayı max 4k hz oluyordu glb ama gayet kaliteliki işlemcin çok iyi değilse veya hava akışn çok iyi değilse 8k hz kullanmak önerilmez
Sorun değil hocam 8 kz gereksiz şarj yiyor teşekkürler hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri