Bir dönem aliexpresten gelip, efsane bir ses seviyesi var şeklinde bahsedilen ürün mü bu hocam? Benim mi aklımda yanlış kalmış.QKZ AK6 Pro Yüksek Bas Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık.
QKZ AK6 PRO
Ürün Özellikleri:
- Frekans Aralığı: 20Hz-23000Hz
- Hassasiyet: 98dB
- Empedans: 16ohm
- Sürücü: 12mm dinamik
- Bağlantı: 3.5mm jak
- Kablo: 1.2m mikrofonlu
- Fonksiyonlar; Çağrı Cevaplama, Şarkı Değiştirme, HD Mikrofon
Sanmıyorum Kardeşim Çünkü '' QKZ '' Resmi Sitesinden Buldum..Bir dönem aliexpresten gelip, efsane bir ses seviyesi var şeklinde bahsedilen ürün mü bu hocam? Benim mi aklımda yanlış kalmış.
@rkarayelBir dönem aliexpresten gelip, efsane bir ses seviyesi var şeklinde bahsedilen ürün mü bu hocam? Benim mi aklımda yanlış kalmış.
Olabilir hocam, bir dönem kablosu kulaklık araştırırken çıkmıştı karşıma merak ettiğim bir ürün, kablosuz kullanıyor olmasam bir tane verirdim sipariş. Aşırı övmüşlerdi ses düzeyini o sebeple kalmış aklımda@rkarayel
Bir Tane Buldum' da Bakar Mısın? Bu Mu?
https://tr.aliexpress.com/item/1005003091791014.html
Yorumlara Baktım' da Çoğu İnsanlar Olumlu Yorumlar Yapmışlar Kardeşim..Olabilir hocam, bir dönem kablosu kulaklık araştırırken çıkmıştı karşıma merak ettiğim bir ürün, kablosuz kullanıyor olmasam bir tane verirdim sipariş. Aşırı övmüşlerdi ses düzeyini o sebeple kalmış aklımda
Doğrudur hocam, olumlu yorumlar fazlaysa sipariş verilebilir. Bu fiyat bandında çok fazla ürün kalmadı zatenYorumlara Baktım' da Çoğu İnsanlar Olumlu Yorumlar Yapmışlar Kardeşim..