2022DE ALINABİLECEK İPHONE

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar sizce hangi iphonu almalıyım bütçem 25k civarı

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam iPhone cihazlarda çok zam oldu 26k ya iPhone 13 128 alabilirsiniz uzun vadede kullanırsınız sorun yaşamazsınız ve Apple teknik servisi oldukça iyi herhangi bi sorunda çok yardımcı olurlar ya da az kullanılmış ikinci el iPhonelara da yönelebilirsiniz 2. el takintinız yoksa her telefonda önermem fakat iPhone 2. elleri genelde temiz oluyor (son modeller) telefon yükseltmek için veriyolarlar max 12 aylık telefonu eğer android cihaz alırsanız s22 ultra önerebilirim 28k bütçeyi aşıyor ama siz bilirsiniz yine de

ama 25k bütçeye de 2. el ne kadar mantikli bilmiyorum malum şartlar

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
fp olarak 13 ya da 13 mini piyasaya göre iyi fiyatta fakat bütçeniz daha az ise bu devirde minimum xs-se2020 ye düşmelisiniz düz x e veyahut 8 serisine hiç bulaşmayın 15k bandına 11 10k bandına xs daha üst segmentte ise yani 25k bandına ise 13 tercih edilebilir ya da 13 mini
Hocam iPhone cihazlarda çok zam oldu 26k ya iPhone 13 128 alabilirsiniz uzun vadede kullanırsınız sorun yaşamazsınız ve Apple teknik servisi oldukça iyi herhangi bi sorunda çok yardımcı olurlar ya da az kullanılmış ikinci el iPhonelara da yönelebilirsiniz 2. el takintinız yoksa her telefonda önermem fakat iPhone 2. elleri genelde temiz oluyor (son modeller) telefon yükseltmek için veriyolarlar max 12 aylık telefonu eğer android cihaz alırsanız s22 ultra önerebilirim 28k bütçeyi aşıyor ama siz bilirsiniz yine de

ama 25k bütçeye de 2. el ne kadar mantikli bilmiyorum malum şartlar

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar sizce alınır mı ya 13 mini daha çok hoşuma gitti ele oturuyor ama çok pahalı geldi yani toplam 50 bin lira bütçem var 1 laptop ve 1 telefon almayı planlıyorum

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Arkadaşlar sizce alınır mı ya 13 mini daha çok hoşuma gitti ele oturuyor ama çok pahalı geldi yani toplam 50 bin lira bütçem var 1 laptop ve 1 telefon almayı planlıyorum
13 mini minimum 5 sene orta düzeyde götürür sizi

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
13 mini şık fakat ben sadece pil için bile 13 tercih ederim. 13 miniye bulaşmam.

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar 11 nasıl ya 11 le arasında baya fark var beni bi 5-6 sene götürse olur çünkü yanında kulaklık flnda almak istiyorum ona da para lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri