Soru 2024 De G305 Alınırmı?

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
bloody es5 kablolu mouse kullanıyorum ve uzun süredir kablosuz mouse a geçmek istiyorum aklımda vgn dragonfly f1pro vardı ama arkadaşım 2 ay kullandığı temiz logitech g305 i 500tl ye satıcak sizce alınırmı 450 ips olması aklımı karıştırdı sizce para biriktirip dragonfly mı almam gerekiyor yoksa g305 alıp 1,2 sene kullanabilirmiyim oyun amaçlı alacağım çoğunlukla hikayeli oyun oynarım valorant gibi oyunları çok nadiren oynarım internette double click sorunuyla karşılaşanları gördüm. kullanan varsa ele çok ağır geliyormu?double click sorunuyla karşılaştınızmı?birde skatez leri iyi kayıyormu kaymazsa wraith ptfe skatez alıcam 200tl ye .

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
????????

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
mouse dan fazla bi beklentin yoksa alınır bence fiyatı da bedava temizse

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
bloody es5 kablolu mouse kullanıyorum ve uzun süredir kablosuz mouse a geçmek istiyorum aklımda vgn dragonfly f1pro vardı ama arkadaşım 2 ay kullandığı temiz logitech g305 i 500tl ye satıcak sizce alınırmı 450 ips olması aklımı karıştırdı sizce para biriktirip dragonfly mı almam gerekiyor yoksa g305 alıp 1,2 sene kullanabilirmiyim oyun amaçlı alacağım çoğunlukla hikayeli oyun oynarım valorant gibi oyunları çok nadiren oynarım internette double click sorunuyla karşılaşanları gördüm. kullanan varsa ele çok ağır geliyormu?double click sorunuyla karşılaştınızmı?birde skatez leri iyi kayıyormu kaymazsa wraith ptfe skatez alıcam 200tl ye .
Çok beklentin yoksa alınabilir. Giriş seviye bir ürün.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Çok beklentin yoksa alınabilir. Giriş seviye bir ürün.
hocam benim şuan kullandığım mouse 650ips sizce 400ips e düşünce çok bi fark olurmu birde mouseda gecikme olurmu

şimdi epey üzerinden teyit ettim 30ıps 10g hızlanma diyor ama önceden bi yerde 650diye görmüştüm 30aşırı düşük bir değer değilmi

Son düzenleme:
KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
bence suanki mousemın yanında g305 çok iyi o yüzden gecikme yoksa alacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri