Yardım 2024`Te Nasıl Altyapı Yok

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Arkadaşlar merhabalar 300mbps bir modemimiz var. Alalı bir kaç ay oldu, fakat istediğimiz verimi alamıyoruz. Çekmesi gerekenden çok daha az bir internete sahibiz. Müşteri hizmetlerini arayınca bizden ekip çağırmamızı istiyorlar ekip geliyor soruyoruz neden bu şekilde bir internete sahibiz bize bulunduğunuz bölgede altyapı sıkıntısı var diyor. Yani şu şekil bir internete sahipsek ve buda böyle devam edicekse 300mbps yerine 100mbps alalım neden misliyle para ödüyoruz. Ne yapmalıyız bu konuda 21. yüzyılda alt yapı sıkıntısı yaşanıyor...
1722947124948.png

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
44
Hocam zaten internet bağlatmadan önce altyapı varmı yokmu nekadar hız alırsınız gibi şeyler belli olur sizede bunu zaten söylemişlerdir siz kendiniz 300mbps lik modem almışsınız yazdığınıza göre madem biliyorsunuz altyapınız kötü niye alıyorsunuz?

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam zaten internet bağlatmadan önce altyapı varmı yokmu nekadar hız alırsınız gibi şeyler belli olur sizede bunu zaten söylemişlerdir siz kendiniz 300mbps lik modem almışsınız yazdığınıza göre madem biliyorsunuz altyapınız kötü niye alıyorsunuz?
Altyapının kötü olduğuna dair bilgi verilmediki bize

solaris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
217
Şu kadar hız alabilirsiniz diyarlar da içinde kelime oyunu var.
100 mbs ye kadar hız alabilirsiniz diyorlar. Bu net 100 alacağınız anlamına gelmiyor. Arıyorsunuz bu hızı alamıyorum diye, size verdiğmiz rakama kadar, mutlaka o hızı alacağınızı garanti etmedik diyorlar.

lyiaaa
bu fotodaki değerler şu anki download net değerleri mi. Net hızınız mı?
Bu durumda elbette 300 lük hızlara geçmenin hiçbir anlamı yok.

83 Mbps
10.375 MB/s

100 Mbps
12.5 MB/s

bu değerlere karşılık geliyor.
Sıkıntı kampanya oluşturup başlangıçta 300 hız dediniz diyelim. Kampanyalarda daha düşük hızlara geçiş imkanı yok diye biliyorum. Yani 300 üzeri seçmeye zorluyorlar. Kampanyalı paketlerde. TTNET bu şekilde.

KS

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Şu kadar hız alabilirsiniz diyarlar da içinde kelime oyunu var.
100 mbs ye kadar hız alabilirsiniz diyorlar. Bu net 100 alacağınız anlamına gelmiyor. Arıyorsunuz bu hızı alamıyorum diye, size verdiğmiz rakama kadar, mutlaka o hızı alacağınızı garanti etmedik diyorlar.

lyiaaa
bu fotodaki değerler şu anki download net değerleri mi. Net hızınız mı?
Bu durumda elbette 300 lük hızlara geçmenin hiçbir anlamı yok.

83 Mbps
10.375 MB/s

100 Mbps
12.5 MB/s

bu değerlere karşılık geliyor.
Sıkıntı kampanya oluşturup başlangıçta 300 hız dediniz diyelim. Kampanyalarda daha düşük hızlara geçiş imkanı yok diye biliyorum. Yani 300 üzeri seçmeye zorluyorlar. Kampanyalı paketlerde. TTNET bu şekilde.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Woqqies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Diğer firmaların sitesine girip bir bakın alt yapınızı kontrol edin. Hangi firma ne kadar kullanım sunuyor. Ne kadar hızda internet veriyor. Kablonet - süperonline- türknet - millenicom-comnet gibi firmalara bakabilirsiniz. Türknet millenicom ve comnette tahaahüt yok diye biliyorum. Kablo net alt yapısı var ise yüksek download ve upload a sahip olabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri