- Tepki
- 146
7300 TL ek bütçe açarsa neden olmasın.Anakart
Olarak ileriye dönük
MSI B650 Tomahawk WiFi
Bakılır aslında
Hangi kasayi kullanıyorsunuz
şu notuda düşeyim neden 7500x3d dediğim belli olsun
7300 TL ek bütçe açarsa neden olmasın.Anakart
Olarak ileriye dönük
MSI B650 Tomahawk WiFi
Bakılır aslında
Hangi kasayi kullanıyorsunuz
İşlemcisadece rust oynuyorum başka bir şey için kullanmıyorum bilgisayari bu bütçem 20k am4 den am5 e geçmek mantikli olurmu tavsiyeleriniz nelerdir?
060 12 gb
r5 5500
16gb ram
b550mk anakart
550w powersubly
Ulan am5 anakart zaten mecbur olucak am5 işlemci önerıyorsun ya hani ? Anakart darboğazmı yaptırıyor da darbogaz olmaması ıcın b650 öneriyorsun bu hangi akla hizmet konusmaktır öneride bulunmaktır
Bir Kere Anakart Kesinlikle B650 Olmak Zorunda AM5 İçin Dar Boğaz Olmasın Diye
İşlemci Olarak
5 7500F
7300 TL ek bütçe açarsa neden olmasın.
şu notuda düşeyim neden 7500x3d dediğim belli olsun
Ekli dosyayı görüntüle 45688
B620 Olmaz Ondankonuya yazılan cevapları gördükçe forumlarda cevap veren kişilerin bilgi seviyesini kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım
40k bütçe belirten bir kişiye ryzen 5 5500 den sonra gecılecek ıslemcı olarak 7500f önerenlerin sacmalıgı 7600 önerenlerın sacmalıgından sıkıldım.
40k butcede 7500x3d önerıyorsunuz arkadaslar o butcede 9700x bıle 7800x3d den daha performanslı ve alınabılır bır ıslemcı ısınmıyor her yonuyle öne gecıyorken 7500x3d onermek nedir ?
3060 ı değiştir diyenler var arkadaslar adam 3060 ı nı neden degıstırsın elınde mıs gıbı ekran kartı var ıslemcı tabanlı oyunda ekran kartını yukseltıp ıslemcısını yıne eskı bır sey aldıgında elıne ne gecıcek . o zaman masraf etmesın dırek ryzen 5 5600 alsın kafasını agrıtmasın
Cevap verenler kendi mesajlarını okumuyor sanırım konusmalara bak 5200mhz ram önerisinde bulunmus . 7500x3d yı övmus az ısınır dıye i7 6700k yı konuya dahil etmiş . bazı şeyler hakkında bilginiz yoksa konuşarak insanlarında aklını bulandırmayın kardeşim . 5500 işlemcisi olan adama sadece konusmak için steamden aldıgı min sistem özellikleri ile yorum yapmıs ya
Ulan am5 anakart zaten mecbur olucak am5 işlemci önerıyorsun ya hani ? Anakart darboğazmı yaptırıyor da darbogaz olmaması ıcın b650 öneriyorsun bu hangi akla hizmet konusmaktır öneride bulunmaktır
Fiyatlar malum ondan R5 7500F önerdim ben şahsenkonuya yazılan cevapları gördükçe forumlarda cevap veren kişilerin bilgi seviyesini kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım
40k bütçe belirten bir kişiye ryzen 5 5500 den sonra gecılecek ıslemcı olarak 7500f önerenlerin sacmalıgı 7600 önerenlerın sacmalıgından sıkıldım.
40k butcede 7500x3d önerıyorsunuz arkadaslar o butcede 9700x bıle 7800x3d den daha performanslı ve alınabılır bır ıslemcı ısınmıyor her yonuyle öne gecıyorken 7500x3d onermek nedir ?
3060 ı değiştir diyenler var arkadaslar adam 3060 ı nı neden degıstırsın elınde mıs gıbı ekran kartı var ıslemcı tabanlı oyunda ekran kartını yukseltıp ıslemcısını yıne eskı bır sey aldıgında elıne ne gecıcek . o zaman masraf etmesın dırek ryzen 5 5600 alsın kafasını agrıtmasın
Cevap verenler kendi mesajlarını okumuyor sanırım konusmalara bak 5200mhz ram önerisinde bulunmus . 7500x3d yı övmus az ısınır dıye i7 6700k yı konuya dahil etmiş . bazı şeyler hakkında bilginiz yoksa konuşarak insanlarında aklını bulandırmayın kardeşim . 5500 işlemcisi olan adama sadece konusmak için steamden aldıgı min sistem özellikleri ile yorum yapmıs ya
Önerdiğini ürünün bir kere fiyatı yazmıyorişlemci anakart e ramlerini ortalama olarak 8 bin bandında satarsın elinde 28k lık bütçe olur
indirimlerde 12bin bandına düştüğü oluyor gaming gecesi falan kovalamanı öneririm
B620 alırsa işlemci yapar ondankonuya yazılan cevapları gördükçe forumlarda cevap veren kişilerin bilgi seviyesini kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım
kardesım akli dengende sorun oldugunu düşünmeye basladım.B620 Olmaz Ondan
Fiyatlar malum ondan R5 7500F önerdim ben şahsen
Önerdiğini ürünün bir kere fiyatı yazmıyor
B620 alırsa işlemci yapar ondan
Asus TUF Gaming A620M-Plus AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/MdGoP7wydR94YO3KBkardesım akli dengende sorun oldugunu düşünmeye basladım.
b620 diye bir anakart modeli yok.
40k butcede önerdıgım urunlerı lınk attım fıyatlar guncel kalıyor bunu bilmeyecek birisi olduğun için üzgün değilim kesinlikle.
9700x gibi bir işlemci önerisine 7500f i kıstas tutmak ve Aorus x870 Elite ICE anakarta rakip olarak olmayan anakart modelleri ile kendini haklı cıkarmaya çalışman gerçekten acınası bir durum
evet hocam biraz garip öneriler geldi kafam acıkcası biraz karıştı son olarak bir kaç eşe dosta danısarakkonuya yazılan cevapları gördükçe forumlarda cevap veren kişilerin bilgi seviyesini kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım
dostum kafanı karıstırmanın anlamı yok ıslemıc olarak kesınlıkle 7800x3d almamalısın. eskı teknolojı ısınıyor vsvs . işlemci olarak kesinlkikle 9700x almalısın.evet hocam biraz garip öneriler geldi kafam acıkcası biraz karıştı son olarak bir kaç eşe dosta danısarak
MSI MAG CORELIQUID I360 360mm LGA 1851 (15.Nesil) & AM5 ARGB Sıvı İşlemci Soğutucusu
xpg Lancer Blade RGB 16 GB 6000 MHz CL36 AX5U6000C3616G-SLABRBK DDR5 Tek Modül Ram (ilerleyen zamanda 32 yapmayı düşünerekten)
Asus TUF Gaming B650-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
bunlarda kendimi kesinleştirdim sayılır tavsiye etmediginiz ilerde sorun yaşarsın dediginiz parça,parçalar varmi? (38k tutuyor)