o şekilde 21459 a geliyor ve içinde 1 tb hdd yok benim attığım sistem alınmaz mı parçalar kalitesiz mi ki ?Aşağıdaki daha iyidir.;
![]()
ANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Anakartı aşağıdaki yaparsan da iyi olur yapmassan problem yok;
ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart
Çağdaş hocanın önerdiği daha iyi. İşlemci perofrmansı, kasa hava akışı olarak, ekran kartı asus daha güvenilir.o şekilde 21459 a geliyor ve içinde 1 tb hdd yok benim attığım sistem alınmaz mı parçalar kalitesiz mi ki ?
1TB hdd i aşağıdan alabilirsin ben de aynı yerden aldım daha ucuzo şekilde 21459 a geliyor ve içinde 1 tb hdd yok benim attığım sistem alınmaz mı parçalar kalitesiz mi ki ?
Normalde Blade-5600 alacaktım ama stoğu olmadığı için anlık bir kararla 1 TB SSD ile bu sistemi aldım az önce. Sizce beklemeli miydim Blade-5600 stoklarını?Aşağıdaki daha iyidir.;
![]()
ANNA-GARDAS / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HOLMES-ITACHI oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Anakartı aşağıdaki yaparsan da iyi olur yapmassan problem yok;
ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın buda iyidir performans olarak daha üst de olabilir hem.Normalde Blade-5600 alacaktım ama stoğu olmadığı için anlık bir kararla 1 TB SSD ile bu sistemi aldım az önce.
Teşekkürler hocam, test videolarına baktığımda bazı oyunlarda 5 bazı oyunlarda 15 FPS daha performanslıydı. Umarım bir sorun olmaz.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın buda iyidir performans olarak daha üst de olabilir hem.
İntel amd ye göre daha stabil ve biraz daha performanslı oluyor iyi seçim yapmışsınız Nvidia ve intel comp'u çok iyi performans veriyor.Teşekkürler hocam, test videolarına baktığımda bazı oyunlarda 5 bazı oyunlarda 15 FPS daha performanslıydı. Umarım bir sorun olmaz.![]()
Çok pahalı sistem ekran kartı markası asus msi gigabyte bile değil ona rağmen cok pahalıalınır mi bu sistem
colorful markası nasıldır bilenler yorum yazabilirler mi
1080p ultra ayarlara aldığım zaman donma kasma yapmicak sistem önerebilirmisiniz yada hangi işlemci ve anakart ile olur bu en iyi? 2k monitörum yok çok üst düzey sistem önermeyin şu darboğaz olayıni yasamayacagim bir sistem olursa 2k monitör olsa alicagim sistem belli de 1080p olduğundan ona göre bir sistem almak istiyorum takılma donma kasma gibi can sıkıcı seyler stabil bir şekilde oyun oynamak için nasil bir seviyede bişi alınır 1080p ye göre öneri yaparsanız iyi olur