Öneri 20K Hazır Sistem Önerisi (Mayıs 2023)

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
20k sistem arıyorum
anakart b660m-k yap
ssd 1tb m.2 kıngston yap

nvidia sistem istiyorum dersende

Diavollish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
anakart b660m-k yap
ssd 1tb m.2 kıngston yap

nvidia sistem istiyorum dersende
https://www.gaming.gen.tr/urun/2578...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Sizce 2. attığınız sistem mi bu mu alınır? İleride yapılacak gpu cpu yükseltmelerini göz önüne aldığımızda hangisi mantıklı olur?

Diavollish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
benım attıgım güncel ddr4 güzel bir sistem , sizin attığınız sistem ileriye yönelik ddr5 sistem , bütçeniz nedir ?
20-22 civarı. Şu an kafamdaki plan şimdilik idare edebilecek bir ddr5 sistemi alabileceğim minimum fiyata alıp ileride örneğin 1 yıl sonra 4070 veya bunun seviyesinde bir kartla yükseltmek ve kartla beraber tabiki bu kartı besleyecek bir işlemciye yükseltmek. Sizce mantıklı mı bu yol ?

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
20-22 civarı. Şu an kafamdaki plan şimdilik idare edebilecek bir ddr5 sistemi alabileceğim minimum fiyata alıp ileride örneğin 1 yıl sonra 4070 veya bunun seviyesinde bir kartla yükseltmek ve kartla beraber tabiki bu kartı besleyecek bir işlemciye yükseltmek. Sizce mantıklı mı bu yol ?
mantıklı fakat o attığınız sistemde tek modul 16gb ram kullanılmış aynısından 1tane daha alıp 32gb şeklinde kullanmanız daha iyi olur.

Diavollish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
mantıklı fakat o attığınız sistemde tek modul 16gb ram kullanılmış aynısından 1tane daha alıp 32gb şeklinde kullanmanız daha iyi olur.
Tabiki, onu da indirim kovalayıp almayı düşünüyorum. Netleştirmek için soruyorum şu anda bu ddr5 sistem rtx 3060 yerine bu fiyatlara daha iyi sistem alınabilir fakat ileriye dönük olarak alındığından ekran kartından feragat edip bu sistemi almak mantıklıdır doğru muyum?

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Tabiki, onu da indirim kovalayıp almayı düşünüyorum. Netleştirmek için soruyorum şu anda bu ddr5 sistem rtx 3060 yerine bu fiyatlara daha iyi sistem alınabilir fakat ileriye dönük olarak alındığından ekran kartından feragat edip bu sistemi almak mantıklıdır doğru muyum?
benım tercıhım şuan attıgım 6750xt olurdu fakat sızınde dusundugunuz mantıklı.

Diavollish

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
benım tercıhım şuan attıgım 6750xt olurdu fakat sızınde dusundugunuz mantıklı.
Teşekkür ederim.
@Kürşat Kütükçü senin de fikrini almak isterim hocam.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri