20k hazır sistem tavsiye

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
İyi forumlar herkese 20k bütçem var belki 1k filan arttırabilirim.Genelde Render için kullanacağım oyunda oynayan birisiyim.Gamingen de mantis6800 sistemin fiyatı 1 ayda 4k arttı nerdeyse şimdi ki fiyatı düşündürüyor.Sizlerin bana başka tavsiyesi var mıdır?Yada mantis6800 sistemini mi alayım ? 2k monitör de kullanacağım sistemi şimdiden teşekkür ederim yardımcı olursanız en yakın zamanda alacağım

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Teşekkür ederim ama ekran kartı 6800 e göre düşük kalıyor sanki yanlışım varsa düzeltin

İşini görüp görmeme meselesi ben amd kullandım nvidia dönüş yaptım tabi burda amd'yi yermeyeceğim ben mücadele veremememiş de olabilirim ve şuanda nvidia stabil gidiyor hiç üzmedi. Eğer ihtiyaçlarını karşılarsa bu kart 3070 performansında bir kart bilginiz olsun.

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
İşini görüp görmeme meselesi ben amd kullandım nvidia dönüş yaptım tabi burda amd'yi yermeyeceğim ben mücadele veremememiş de olabilirim ve şuanda nvidia stabil gidiyor hiç üzmedi. Eğer ihtiyaçlarını karşılarsa bu kart 3070 performansında bir kart bilginiz olsun.
Teşekkür ederim şahsen bende pek marka takıntısı değilim ama genede verdiğiniz örneği aklımda tutacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri