20k hazır sistem

LRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
20k bütçem var bu sefer kendime oyun amaçlı sistem arıyorum önerileriniz neler?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

LRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bütçeyi ne kadar aşabiliyorsunuz eğer max bu ise aşağıdaki var;
Öncelikle önerdiğiniz sistem için de teşekkürler ve Max 1000₺ daha aşabilirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Öncelikle önerdiğiniz sistem için de teşekkürler ve Max 1000₺ daha aşabilirim
Aşağıdakinin işlemcisini yükselttim eğer nvidia istemezsen 6800 de alabilirsin toplama olarak daha iyisi alınabilir;

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Tek tek toplama düşünürsen 3060 Tİ PLUS gelebilir 3070 e denk yeni çıkan bir kart.

KS

LRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Aşağıdakinin işlemcisini yükselttim eğer nvidia istemezsen 6800 de alabilirsin toplama olarak daha iyisi alınabilir;
Tavsiyelerin için teşekkürler Çağdaş büyük ihtimalle rx6800 lü bir sistem toplayacağım ama amd konusunda bir sorun çıkmaz deyilmi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Tavsiyelerin için teşekkürler Çağdaş büyük ihtimalle rx6800 lü bir sistem toplayacağım ama amd konusunda bir sorun çıkmaz deyilmi
Hazır sistem var aşağıya bırakıyorum doğru driverları indirmelisin WHQL olanı ve aşağıdaki ayarı yapmalısın benim arkadaşlarım kullanıyor ve rahat bir şekilde 3 aydan beri oynuyoruz hata almadılar.
Screenshot_1.png

Kesin çıkar veya çıkmaz diyemeyiz ama doğru şeyler yaparak çıkma ihtimalini düşürebiliriz.

KS

LRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hazır sistem var aşağıya bırakıyorum doğru driverları indirmelisin WHQL olanı ve aşağıdaki ayarı yapmalısın benim arkadaşlarım kullanıyor ve rahat bir şekilde 3 aydan beri oynuyoruz hata almadılar.
Ekli dosyayı görüntüle 12578

Kesin çıkar veya çıkmaz diyemeyiz ama doğru şeyler yaparak çıkma ihtimalini düşürebiliriz.
Gerçekten vaktini benim için ayırdığın için çok teşekkür ederim. WHQL böyle şeylerden pek anlamasam da araştırıp doğru bir şekilde kullanacağım aldığım sistemi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Gerçekten vaktini benim için ayırdığın için çok teşekkür ederim. WHQL böyle şeylerden pek anlamasam da araştırıp doğru bir şekilde kullanacağım aldığım sistemi
Eğer alırsan biraz bekle diğer arkadaşlar güzel sistemler paylaşabilirler.
6800 sistemi alırsan konu aç beni etiketle yardımcı olurum.

KS

LRE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Reis normalde ben de bu sistemi tercih ederdim ancak sistemi tek tek alıp toplaması ya da biryere verip toplatması daha sıkıntılı ama vaktini ayırdığın için teşekkürler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Reis normalde ben de bu sistemi tercih ederdim ancak sistemi tek tek alıp toplaması ya da biryere verip toplatması daha sıkıntılı ama vaktini ayırdığın için teşekkürler
2 HAFTA içinde 2 kişiye bu şekilde tek tek toplama yaptık 1 kişi kendi topladı diğeri bilgisayarcıya götürdü zaten 30-40 dk süren bir işlem bilgisayarcının başında beklersen bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Tek tek toplamak çok daha basit şahsen,2 video izlesen yine çözersin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri