Öncelikle önerdiğiniz sistem için de teşekkürler ve Max 1000₺ daha aşabilirimBütçeyi ne kadar aşabiliyorsunuz eğer max bu ise aşağıdaki var;
![]()
STUDIO-RTX3060 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NVIDIA STUDIO-RTX3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Aşağıdakinin işlemcisini yükselttim eğer nvidia istemezsen 6800 de alabilirsin toplama olarak daha iyisi alınabilir;Öncelikle önerdiğiniz sistem için de teşekkürler ve Max 1000₺ daha aşabilirim
Tavsiyelerin için teşekkürler Çağdaş büyük ihtimalle rx6800 lü bir sistem toplayacağım ama amd konusunda bir sorun çıkmaz deyilmiAşağıdakinin işlemcisini yükselttim eğer nvidia istemezsen 6800 de alabilirsin toplama olarak daha iyisi alınabilir;
![]()
HOLMES-ITACHI / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HOLMES-ITACHI sistem tavsiyesidir. üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Kimse böyle bir garanti veremezTavsiyelerin için teşekkürler Çağdaş büyük ihtimalle rx6800 lü bir sistem toplayacağım ama amd konusunda bir sorun çıkmaz deyilmi
Hazır sistem var aşağıya bırakıyorum doğru driverları indirmelisin WHQL olanı ve aşağıdaki ayarı yapmalısın benim arkadaşlarım kullanıyor ve rahat bir şekilde 3 aydan beri oynuyoruz hata almadılar.Tavsiyelerin için teşekkürler Çağdaş büyük ihtimalle rx6800 lü bir sistem toplayacağım ama amd konusunda bir sorun çıkmaz deyilmi
Gerçekten vaktini benim için ayırdığın için çok teşekkür ederim. WHQL böyle şeylerden pek anlamasam da araştırıp doğru bir şekilde kullanacağım aldığım sistemiHazır sistem var aşağıya bırakıyorum doğru driverları indirmelisin WHQL olanı ve aşağıdaki ayarı yapmalısın benim arkadaşlarım kullanıyor ve rahat bir şekilde 3 aydan beri oynuyoruz hata almadılar.
Ekli dosyayı görüntüle 12578![]()
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kesin çıkar veya çıkmaz diyemeyiz ama doğru şeyler yaparak çıkma ihtimalini düşürebiliriz.
Eğer alırsan biraz bekle diğer arkadaşlar güzel sistemler paylaşabilirler.Gerçekten vaktini benim için ayırdığın için çok teşekkür ederim. WHQL böyle şeylerden pek anlamasam da araştırıp doğru bir şekilde kullanacağım aldığım sistemi
Reis normalde ben de bu sistemi tercih ederdim ancak sistemi tek tek alıp toplaması ya da biryere verip toplatması daha sıkıntılı ama vaktini ayırdığın için teşekkürlerANAKART:Asus Prime H610M-A D4 Intel H610 3200 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 mATX Anakart
İŞLEMCİ:Intel Core i5-12400F 2.50GHz 6 Çekirdek 18MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci
EKRAN KARTI:Galax RTX3060 Ti PLUS
RAM:Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200
SSD:Kingston NV2 SNV2S/500G 500 GB 3500/2100 MB/S PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
PSU:MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Power Supply
KASA:MSI MAG FORGE M100A
TOPLAM FİYAT: 20.268 TL
AMD KART SORUN OLASILIĞINI GÖZE ALMAK İSTEMEM DERSENİZ BU SİSTEM DÜŞÜNÜLEBİLİR
2 HAFTA içinde 2 kişiye bu şekilde tek tek toplama yaptık 1 kişi kendi topladı diğeri bilgisayarcıya götürdü zaten 30-40 dk süren bir işlem bilgisayarcının başında beklersen bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Reis normalde ben de bu sistemi tercih ederdim ancak sistemi tek tek alıp toplaması ya da biryere verip toplatması daha sıkıntılı ama vaktini ayırdığın için teşekkürler
Tamam teşekkürlerEğer alırsan biraz bekle diğer arkadaşlar güzel sistemler paylaşabilirler.
6800 sistemi alırsan konu aç beni etiketle yardımcı olurum.
Tek tek toplamak çok daha basit şahsen,2 video izlesen yine çözersin.Reis normalde ben de bu sistemi tercih ederdim ancak sistemi tek tek alıp toplaması ya da biryere verip toplatması daha sıkıntılı ama vaktini ayırdığın için teşekkürler