R5 5600x ve corsair h100 anakartı tuf b550m-e ile değiştirip aldım ve çok iyi bir sistem oldu 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok tavsiye ederimbütçe az aşıyor ama sağlam sistem
![]()
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Kasaya + fan almak gerekiyor
![]()
DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam butcemi aşıyor şuan onlarida eklersen en az Bi ay daha beklemem gerekicekR5 5600x ve corsair h100 anakartı tuf b550m-e ile değiştirip aldım ve çok iyi bir sistem oldu 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok tavsiye ederim
Tabi ki sen bilirsin eklemeden alırsanda sorun yaratmaz ilerki zamanlardaHocam butcemi aşıyor şuan onlarida eklersen en az Bi ay daha beklemem gerekicek
Hocam sogutmada problem yasanirmiKasaya + fan almak gerekiyor
![]()
DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam pckolik tron v2 daha mı iyi bu sistemden![]()
MBT-3 / RYZEN 5 5600X / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Tron TabikiHocam pckolik tron v2 daha mı iyi bu sistemden
Hocam ben en iyisi biraz daha biriktiyimTron Tabikiama bütçeni aşar diye atmadım yoksa onu atardım
21k bütçe var dostlar sistem önerirmisiniz
Hayır gerek yok 18.5k ya var aynı özellikteHocam ben en iyisi biraz daha biriktiyim
Bekliyorum linki?![]()
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hayır gerek yok 18.5k ya var aynı özellikte
AttımBekliyorum linki?
Hocam ekleme yapmamız gereken bisey varmi peki
Hocam zotac soğutma anlamında nasıl asus dual e göreBekliyorum linki?
Tron 3070ti ama sen bilirsinHocam ekleme yapmamız gereken bisey varmi peki
Hocam zotac soğutma anlamında nasıl asus dual e göre
Hocam o sistemde 22.5k bu yinede biraz ucuz ona nazaranTron 3070ti ama sen bilirsin
Arada 4k fiyat farkı varHocam o sistemde 22.5k bu yinede biraz ucuz ona nazaran