Evet en sonunda bu sistemde kararlaştım. PSU ve anakartı dediğinizden yaptım Apacer Panther ramler iyi midir hocam? Bide ssd iyi midir değiştirmem gerekir mi?Direk hazır sistem önereyim , FSP HYPER 80+ PRO H3-700 güç kaynağını kesinlikle seçin. Bütçe varsa B550 anakartı da seçersiniz.
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Şuan bende site açılmıyor. Apacer bellekler giriş seviyesi diye biliyorum. Bütçe varsa hem SSD hem Ram değiştirilebilir.Evet en sonunda bu sistemde kararlaştım. PSU ve anakartı dediğinizden yaptım Apacer Panther ramler iyi midir hocam? Bide ssd iyi midir değiştirmem gerekir mi?
bütçe max 22k hocam. Onun için de anakartı b550m, psu yu fps hydro 700w ve ssdyi değiştirebilirm en fazla. Bu arada evet site bende de açılmıyor şuandaŞuan bende site açılmıyor. Apacer bellekler giriş seviyesi diye biliyorum. Bütçe varsa hem SSD hem Ram değiştirilebilir.
Bütçe içinde kalıyorsa SSD 1TB yapılabilir , o yapılamıyorsa Ram Apacer Nox seçilebilir.bütçe max 22k hocam. Onun için de anakartı b550m, psu yu fps hydro 700w ve ssdyi değiştirebilirm en fazla. Bu arada evet site bende de açılmıyor şuanda