Öneri 22.000Tl Bütçe Monitör Dahil Sistem Öneri?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486

Az daha çıkarsan bu ikisi gelir

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
22k bütçe ile monitör dahil sistem öneri
1677093139464.png
dostum kendımde alacagım bu tarz bi sistem işine yarayabilir belki

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Ekli dosyayı görüntüle 15640 dostum kendımde alacagım bu tarz bi sistem işine yarayabilir belki
bu kasayı alma attığıma bak anakart 450 ama 520 ile aralarında fark yok çok fazla ikisi de PCIe 3.0 attığımda ekran kartı 3070 işlemci aynı ama parça kaliteleri daha yüksek full asus
monitör olarak ta asus al tamam işte al sana kaliteli asus set hemde aynı fiyata yani hardiske ve wifi'a gerek yok bence gerekirse sonradan ekleme yaparsın
TOTAL FİYAT 24.577 TL

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu kasayı alma attığıma bak anakart 450 ama 520 ile aralarında fark yok çok fazla ikisi de PCIe 3.0 attığımda ekran kartı 3070 işlemci aynı ama parça kaliteleri daha yüksek full asus
monitör olarak ta asus al tamam işte al sana kaliteli asus set hemde aynı fiyata yani hardiske ve wifi'a gerek yok bence gerekirse sonradan ekleme yaparsın
TOTAL FİYAT 24.577 TL
Wifi mecburi kullanmam gerek ve depolama yetersiz ilerde ram yükseltme düşünüyorum 4 slotlu 520 dediğin sisteme bakicam tesekkur ederim

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Wifi mecburi kullanmam gerek ve depolama yetersiz ilerde ram yükseltme düşünüyorum 4 slotlu 520 dediğin sisteme bakicam tesekkur ederim
ama bunlara nazaran dediğim daha mantıklı ekran kartı yüksek frisby performax vs. bu ürünler açıkçası pek kaliteli değil güven vermiyor psu konusunda da istersen bütçe varsa direk ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II anakarta yükselt hem 4 slot hem PCIe 4.0 hem de en kaliteli olan wifi 6 var daha mantıklı

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ama bunlara nazaran dediğim daha mantıklı ekran kartı yüksek frisby performax vs. bu ürünler açıkçası pek kaliteli değil güven vermiyor psu konusunda da istersen bütçe varsa direk ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II anakarta yükselt hem 4 slot hem PCIe 4.0 hem de en kaliteli olan wifi 6 var daha mantıklı
Hocam valla bildiğiniz 24 k ya kadar çıkabilirim minimum 1tb ssd wifi li bi sistem bulmaya çalışıyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam valla bildiğiniz 24 k ya kadar çıkabilirim minimum 1tb ssd wifi li bi sistem bulmaya çalışıyorum
böyle sistem çok var ama dediğim gibi sonradan pişman olabilirsiniz kalite konusunda sizin bileceğiniz iş wifi ve Bluetooth alıcıları ucuz tek sorun ssd kalıyor oda siz 1k biriktirene kadar sistemdeki 500gb yeterli olur bence boşuna paranızı hiç etmeyin malum bütçeniz gayet iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri