2200 kontrolcuye vermek bana mantıklı gelmiyor bence msi kontrolcusu vardı 1k lik onu alın geçin2200 tl butçem var aklımda xbox 9. nesil contoller var sizlerin tavsiyesi nedir
Hocam xbox daha iyi olmaz mı2200 kontrolcuye vermek bana mantıklı gelmiyor bence msi kontrolcusu vardı 1k lik onu alın geçin
Hocam bunu da çok düşündüm de bütçede sıkıntı yok xbox tuş hissiyatı vs daya iyi olmazmı![]()
MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olabilir tabi ama ben olsam vermezdimHocam xbox daha iyi olmaz mı
Hocam bunu da çok düşündüm de bütçede sıkıntı yok xbox tuş hissiyatı vs daya iyi olmazmı
Hocam neden hem uzun ömürlü hem hissiyatı vs çok daha iyi hem bütün oyunlarda garanti çalışıyor oyun öncesi ayar yapmana gerek yok hepsi hazır bence alınabilir yaniOlabilir tabi ama ben olsam vermezdim
xbox al kafan rahat olsun 2 yıl adamlar keyfi göndermede bile sıfırını gönderiyorlar. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı pil dayanmıyor onuda bataryasını alırsan sorun yaşamazsın yada ben powerbank ile çözdüm2200 tl butçem var aklımda xbox 9. nesil contoller var sizlerin tavsiyesi nedir
Hocam pil ömrü de 8 saat değil mi iyi bence ben sadece akşam iş çıkışı veya hafta sonu oynarımxbox al kafan rahat olsun 2 yıl adamlar keyfi göndermede bile sıfırını gönderiyorlar. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı pil dayanmıyor onuda bataryasını alırsan sorun yaşamazsın yada ben powerbank ile çözdüm
Hocam bildiğin güvenilir site varmı nerden alayımxbox al kafan rahat olsun 2 yıl adamlar keyfi göndermede bile sıfırını gönderiyorlar. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı pil dayanmıyor onuda bataryasını alırsan sorun yaşamazsın yada ben powerbank ile çözdüm
pil yetişmiyor öyle söyliyim. bi bak istersen ithalatçı garantili almadaHocam pil ömrü de 8 saat değil mi iyi bence ben sadece akşam iş çıkışı veya hafta sonu oynarım
hocam ithalatcı garantili aldım ürünün orj garantisi yok bi sorun olur mupil yetişmiyor öyle söyliyim. bi bak istersen ithalatçı garantili almada
microsoftun kendi hizmeti gibi olmaz hocam uğraştırırlar bence fazla verin microsoft garantili alın sorun yaşarsanız 2 yıl boyunca 1 2 gün içinde sıfırını gönderiyorlar ithalatçıda bu hizmeti alamazsınızhocam ithalatcı garantili aldım ürünün orj garantisi yok bi sorun olur mu