Yardım 2200 Butçeli Controller

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
2200 tl butçem var aklımda xbox 9. nesil contoller var sizlerin tavsiyesi nedir

Son düzenleme:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
2200 kontrolcuye vermek bana mantıklı gelmiyor bence msi kontrolcusu vardı 1k lik onu alın geçin
Hocam xbox daha iyi olmaz mı

Hocam bunu da çok düşündüm de bütçede sıkıntı yok xbox tuş hissiyatı vs daya iyi olmazmı

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Olabilir tabi ama ben olsam vermezdim
Hocam neden hem uzun ömürlü hem hissiyatı vs çok daha iyi hem bütün oyunlarda garanti çalışıyor oyun öncesi ayar yapmana gerek yok hepsi hazır bence alınabilir yani

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
2200 tl butçem var aklımda xbox 9. nesil contoller var sizlerin tavsiyesi nedir
xbox al kafan rahat olsun 2 yıl adamlar keyfi göndermede bile sıfırını gönderiyorlar. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı pil dayanmıyor onuda bataryasını alırsan sorun yaşamazsın yada ben powerbank ile çözdüm

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
xbox al kafan rahat olsun 2 yıl adamlar keyfi göndermede bile sıfırını gönderiyorlar. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı pil dayanmıyor onuda bataryasını alırsan sorun yaşamazsın yada ben powerbank ile çözdüm
Hocam pil ömrü de 8 saat değil mi iyi bence ben sadece akşam iş çıkışı veya hafta sonu oynarım

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam bildiğin güvenilir site varmı nerden alayım

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
hocam ithalatcı garantili aldım ürünün orj garantisi yok bi sorun olur mu
microsoftun kendi hizmeti gibi olmaz hocam uğraştırırlar bence fazla verin microsoft garantili alın sorun yaşarsanız 2 yıl boyunca 1 2 gün içinde sıfırını gönderiyorlar ithalatçıda bu hizmeti alamazsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri