2200 TL Laptop Tavsiye ?

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim 2200 TL Bütçem var laptop alacağım; GTA , Battlefield 1 , Fifa 17 , CSGO oyunlarını stabil şekilde açacak laptop varmıdır.

NOT : Bilgisayar bileşenleriyle aram iyi değil neyi önerirseniz onu alacağım teşekkürler  :heart: :heart: :heart:

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum Laptop ile bu oyunları bu bütçede zevk alarak oynaman maalesef zor. Neden masaüstü bir sistem toplamıyorsun?

KS

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HarryHuR' Alıntı:
Dostum Laptop ile bu oyunları bu bütçede zevk alarak oynaman maalesef zor. Neden masaüstü bir sistem toplamıyorsun?

Masaüstü bir sistem aldığım zaman fare klavye kulaklık ekran vs. para gerek benim toplam bütçem 2200 TL.  Yinede sistem tavsiye edebilirsin pc.

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekgzl' Alıntı:
HarryHuR' Alıntı:

Masaüstü bir sistem aldığım zaman fare klavye kulaklık ekran vs. para gerek benim toplam bütçem 2200 TL.  Yinede sistem tavsiye edebilirsin pc.

Laptop aldığında da klavye,mause,kulaklık almayacak mısın? Tek farkı ekran olacak yani aslında :)

KS

ekgzl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HarryHuR' Alıntı:
ekgzl' Alıntı:

Laptop aldığında da klavye,mause,kulaklık almayacak mısın? Tek farkı ekran olacak yani aslında :)

Haklısın peki önerdiğin bir pc varmı ? Hazır değil toplanmış 2200 pc hocasının yaptığı var en iyisi hangisi ? Söylediğini alıcağım :)

Alperen Yağcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkinci El Bileşenlere bakaktın mı hiç çünkü 2000tl lik laptop yanlış anlamada arkadaşın dedği gibi zevk vermez. HAYIRLI GÜNLER

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri