22K Bütçe Için Uzun Vade Götürecek Hazır Sistem Tavsiyesi.

Hyperiod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.itopya.com/nvidia-studio-3_h20079

nümde bu 3 seçenek var dikkatimi çeken. Hangisini almamı tavsiye edersiniz. Yeni çıkan sistemi aşırı zorlayacak oyunlar, hikayeli oyunlar vs. pek oynanmayacak. Önemli olan uzun vadede güncellenmeden Valorant CSGO ve FİFA tarzı orta seviye oyunlarda idare etmesi. Farklı tavsiyeleriniz var ise onları da alabilirim. Ayrıca tavsiye ettiğiniz sistemde önereceğiniz güncelleme varsa onları da yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Ona göre bugün gün içerisinde siparişimi vereceğim. Bu arada SSD her halükarda 1TB olarak değiştireceğim.

Temel soru aslında uzun vade de AMD mi Nvidia mı benim için daha iyi olur ? Verilen fiyat farkına değer mi ? RTX3070 için düşünüldüğünde.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Technopat'ın sistemi iyi. Güncellenmesini düşündüğüm sadece m.2 ssd var onu da dilerseniz Samsung 980 1 TB yapabilirsiniz. Ramlari 2x16 yapabilirsiniz. Başka eklenmesi/değişmesi gereken bir şey düşünmüyorum.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
https://www.itopya.com/nvidia-studio-3_h20079

nümde bu 3 seçenek var dikkatimi çeken. Hangisini almamı tavsiye edersiniz. Yeni çıkan sistemi aşırı zorlayacak oyunlar, hikayeli oyunlar vs. pek oynanmayacak. Önemli olan uzun vadede güncellenmeden Valorant CSGO ve FİFA tarzı orta seviye oyunlarda idare etmesi. Farklı tavsiyeleriniz var ise onları da alabilirim. Ayrıca tavsiye ettiğiniz sistemde önereceğiniz güncelleme varsa onları da yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Ona göre bugün gün içerisinde siparişimi vereceğim. Bu arada SSD her halükarda 1TB olarak değiştireceğim.

Temel soru aslında uzun vade de AMD mi Nvidia mı benim için daha iyi olur ? Verilen fiyat farkına değer mi ? RTX3070 için düşünüldüğünde.
technopat sistemi al kaçırma. ssd goodram 1tb m.2 tavsiye ederim. ram corsair (16x2)32GB yapabilirsin , işlemci için kalan bütçen ile sıvı soğutma yada kule tipi soğutma alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri