Soru 23.000 TL Uzun Vadeli Kullanım Için Telefon Önerisi

Gwyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba,

Daha önce Samsung A52 5G kullanıyordum, ancak telefonu kardeşime verdim ve şimdi yeni bir telefon almayı planlıyorum. Teknolojiye çok hakim değilim, özellikle telefonlar konusunda fazla bilgim yok. Daha önce hep Android, özellikle Samsung kullandım, bu yüzden Xiaomi gibi diğer markalar hakkında pek fikrim yok.

Samsung A56'nın yakında çıkacağı söyleniyor, ancak fiyatlar hızla arttığı için beklemek yerine A55'i mi alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım uzun vadeli kullanım için POCO X7 Pro'nun 12 GB RAM'li modelini önerdi.

Samsung S24 FE modelini de düşündüm, fakat hafıza kartı desteğinin olmaması beni bu modelden uzaklaştırdı.

Telefonu genelde sosyal medya, fotoğraf çekimi ve günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca, bazen emülatör kullanarak eski oyunları denemek gibi bir planım da var. Uzun ömürlü, stabil çalışan ve bütçemi aşmayacak bir telefon arıyorum. Şu anki bütçem 23.000 civarı. Bu doğrultuda hangi telefonu önerirsiniz?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
616
A35 kullanıyorum, günlük işler, arada internetsiz oyun, kamerası, wp vs.. basic uygulamalar. 128gb aldım yanındada samsung buds fe verdi 13500e aldım 2sini eylül gibi samsung kampanyasıyla.
almadan önce araştırdığım telefonlar :
s21 fe
s22
a25
a55
a54
a34

a35 ile 55 arasında kamera konusunda fark yok. Fe serisine göre a serisinin 35-55 için konuşuyorum şarjı daha iyi. 120hz ve 60hz için ayarda seçenek mevcut. 60 a çektiğimde (insta kullanmıyorum) telefonu çok kullanmadıysam 3 gün gittiğide oldu. Orta derecede kullandığımda 2 gün gidiyor şarj etmeden. (çok oyun oynarsanız insta vs.. süre değişecektir.) A35 kullanıcısıyım. A35 ile 55 arasındaki fiyat farkına değer mi emin değilim çoğu şeyi aynı. İsteklerinize baktığımda buda kurtarırmış gibi duruyor. Ben açıkcası s24 fe yi bekliyordum o zaman yoktu. Gelince ve fiyatına baktığımda tercihimi a35 ten yana kullandım.

s21 fe güzeldi şarjı kötüydü arkadaşım aldı. Kamerası aynı gibi bazı yerlerde dhaa iyi bazı yerlerde daha kötü ( ayarına ve ışığa göre değişiyor diyiyim.) ve eski bi model oldugu için tercih etmedim.
A35e huawei p9 lite 2017 den geçtim tam 7 yıl kullandım o telefonu taki tüm tuşları bozulana kadar. Şuan için donma kasma saçma bi hata ile karşılaşmadım.
A54= a35 diyorlar genellikle. Nvidia ekran kartı sistemi gibi bi alt serinin bi üst modeli yenini bi alt modeli oluyor denildiği gibi. Güncel bi a54 gibi düşünebilirsin.

Bütçen varsa performans (oyun vs.. program) olarak s23fe daha iyidir fakat öyle bi amacın yoksa o kadar para vermene gerek olmadığını düşünüyorum. (Hafıza kartı ile kullanıyorum A35'İ )

Düşüncesi benimle farklı olanlar olabilir tabi ki saygı duyarım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,747
Merhaba,

Daha önce Samsung A52 5G kullanıyordum, ancak telefonu kardeşime verdim ve şimdi yeni bir telefon almayı planlıyorum. Teknolojiye çok hakim değilim, özellikle telefonlar konusunda fazla bilgim yok. Daha önce hep Android, özellikle Samsung kullandım, bu yüzden Xiaomi gibi diğer markalar hakkında pek fikrim yok.

Samsung A56'nın yakında çıkacağı söyleniyor, ancak fiyatlar hızla arttığı için beklemek yerine A55'i mi alsam diye düşünüyorum. Bir arkadaşım uzun vadeli kullanım için POCO X7 Pro'nun 12 GB RAM'li modelini önerdi.

Samsung S24 FE modelini de düşündüm, fakat hafıza kartı desteğinin olmaması beni bu modelden uzaklaştırdı.

Telefonu genelde sosyal medya, fotoğraf çekimi ve günlük işler için kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca, bazen emülatör kullanarak eski oyunları denemek gibi bir planım da var. Uzun ömürlü, stabil çalışan ve bütçemi aşmayacak bir telefon arıyorum. Şu anki bütçem 23.000 civarı. Bu doğrultuda hangi telefonu önerirsiniz?
bu bütçede iphone önerilmez zaten bencede en iyi tercih s24

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri