26.000-30.000 TL 25.000 - 30.000Tl Arası Bilgisayar Önerisi

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Arkadaşlar bu hafta içinde oyun için bir bilgisayar alacağım. Bana bu bütçe aralığında sistem önerisinde bulunabilir misiniz? İlk başta 1080p kullanacağım fakat 1 seneye falan 2k ya geçebilirim o yüzden 1080p de de, 2k da da sıkıntı yaratmayacak bir sistem iyi olur. RX 6750 XT veya RTX 3070 bakıyordum ama modelden modele performans düşüşü olduğu için sizlere sorayım dedim. Örnek verirsem MSI'ın RX 6750 XT Mech kartı ile Asus Dual RX 6750 XT arasında çok fark gördüm ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Arkadaşlar bu hafta içinde oyun için bir bilgisayar alacağım. Bana bu bütçe aralığında sistem önerisinde bulunabilir misiniz? İlk başta 1080p kullanacağım fakat 1 seneye falan 2k ya geçebilirim o yüzden 1080p de de, 2k da da sıkıntı yaratmayacak bir sistem iyi olur. RX 6750 XT veya RTX 3070 bakıyordum ama modelden modele performans düşüşü olduğu için sizlere sorayım dedim. Örnek verirsem MSI'ın RX 6750 XT Mech kartı ile Asus Dual RX 6750 XT arasında çok fark gördüm ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart değiştirip düşünebilirsin sistemi, 3070 düşündüğün için gönderdim :)

KS

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Anakart değiştirip düşünebilirsin sistemi, 3070 düşündüğün için gönderdim :)
sistem baya düşük fiyatlı aslında ama özelleştirme kısmı çok vasat, alırken hepsini bir almak istediğim için sorun olabilir. başka bir önerin varsa ve paylaşırsan sevinirim. itopya, incehesap, gaming gen tr gibi yerlerde özelleştirme çeşitli, oralardan belki önerebileceğin sistemler vardır. birde işlemciyi amd düşünüyordum, rekabetçi oyunlar vesaire de oynayacağım için. single da oynayacağım tabii ama amd bu konuda iki tarafta da daha önde bence.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
sistem baya düşük fiyatlı aslında ama özelleştirme kısmı çok vasat, alırken hepsini bir almak istediğim için sorun olabilir. başka bir önerin varsa ve paylaşırsan sevinirim. itopya, incehesap, gaming gen tr gibi yerlerde özelleştirme çeşitli, oralardan belki önerebileceğin sistemler vardır. birde işlemciyi amd düşünüyordum, rekabetçi oyunlar vesaire de oynayacağım için. single da oynayacağım tabii ama amd bu konuda iki tarafta da daha önde bence.
İnternette çok kötü gösteriyor özelleştirmeyi evet, belki mağazada öyle değildir bilemiyorum

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
4060ti -3070 (3 fanlıgigabyte gamingx / asus tuf gaming / msi gaming x trio)
işlemci :5600x-12400f seçeneğimiz
anakart : 550m amd -660m intel seçeneğimiz
ssd : 500gb yada 1 tb crucial
ram : 16 gb
psu : 750 bronz /thermaltake / asus / msi vs.. bilindik markalar
sıvı sogutma : msi coreliquid- cooler master 240r alınabilir butçe zorlanıp

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri