26.000-30.000 TL 25.000 TL Ci̇varlarinda Fps Ağirlikli Toplama Si̇stem Öneri̇si̇

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İşlemci
x
Ekran Kartı
x
Öncelikle günaydın 25-27 bin tl arası toplama bilgisayar arıyorum yanlız bi önceliğim sanırım bazı sitelerde peşin fiyatına taksit imkanı varmış onları bana önerirseniz çok mutlu olurum özellikle fps oyunlarını oynıyacağım arada bir hikayeli oyun da oynarım buna ek bi monitör de önerirseniz 5k civarında çok sevinirim.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
200
Öncelikle günaydın 25-27 bin tl arası toplama bilgisayar arıyorum yanlız bi önceliğim sanırım bazı sitelerde peşin fiyatına taksit imkanı varmış onları bana önerirseniz çok mutlu olurum özellikle fps oyunlarını oynıyacağım arada bir hikayeli oyun da oynarım buna ek bi monitör de önerirseniz 5k civarında çok sevinirim.
peşin fiyatına taksit olan bazı siteler var
vatan 3 taksit yapıyor
gamegaraj kuveytturke 12 yapıyor ama bazı ürünlerinde bu taksidin fakını çıkarıyor

6 taksit filan alayım dersen neredeyse yapan firma yok
bu konuda tek tek toplarsan bir çok bankaya peşin fiyatına 6 taksit yapılabiliyor

orda da şu mantık işliyor

misal
uygun fiyatlı bir hazır sistem buldun
peşin fiyatı 25k

sen bu sistemdeki ürünleri tek tek 26-26.5 e buldun diyelim (aynısı veya muadili)
aslında 1500 tl daha fazla tek tek toplayarak
ama burada kampanyaya uygun kredi kartları ile peşin fiyatına 6 taksit alabiiliyorsun
yukarıda 25k ya aynısını peşin aldığın sitede peşin fiyatına 6 taksit seçeneği yoksa ki büyük ihtimalle olmayacak
orda vade farklı 6 taksit alayım desen
27500-28500 arasına gelecek

yani işin özü
peşin fiyatına 3 taksit yapan sitede uygun fiyatlı görürsen sıkıntı yok
gamegaraj kuveytturke taksitte sistemin fiyatını iyi incelemen lazım bazen uygun fiyat bazen geçirmeli fiyat olabiliyor
3 taksitte seni kurtarmıyorsa kuveytturkün yoksa varsa bile aradığın sistem akzıklaştırılmışsa
başka sitelerden tek tek toplayacan
yine bir tık pahalıya gelecek ama en uygun ödeme imkanı ile ödeyecen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri