Yardım 25.000Tl Hazır Sistem Önerisi?

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Önceliklw bütçemi 28k-25k zorlicam tabi fiyatlar bu Nisan ayın sonunda bu seviyede olur mu bilmiyorum
Örnek bı sistem bırakıcam bu bütçe sizde olsaydı
Hazır sistemlerde ne değiştirirdiniz veya nasıl toplardınız?
Kısacası bilginize ihtiyaçım var

Örnek sistemhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2218...gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Özellikle parçalarda anakar ve PSU dan anlamıyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Önceliklw bütçemi 28k-25k zorlicam tabi fiyatlar bu Nisan ayın sonunda bu seviyede olur mu bilmiyorum
Örnek bı sistem bırakıcam bu bütçe sizde olsaydı
Hazır sistemlerde ne değiştirirdiniz veya nasıl toplardınız?
Kısacası bilginize ihtiyaçım var

Örnek sistemhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2218...gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Özellikle parçalarda anakar ve PSU dan anlamıyorum
eğer bütçe çıkarsa böyle bir sistem toplayabilirsiniz bazı oyunlarda darboğaz olur ama ilerde bütçe olursa işlemci yükseltmesine gidersiniz

KS

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
eğer bütçe çıkarsa böyle bir sistem toplayabilirsiniz bazı oyunlarda darboğaz olur ama ilerde bütçe olursa işlemci yükseltmesine gidersiniz
Teşekkürler hocam o bütçelere çıkmak zor. Bu sistem için 28k zorlicam birde daha monitör alıcam hocam. önerdiğim sistem nasıl sizce eksisi artısını ile yorumlayabilirmisiniz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,554
Teşekkürler hocam o bütçelere çıkmak zor. Bu sistem için 28k zorlicam birde daha monitör alıcam hocam. önerdiğim sistem nasıl sizce eksisi artısını ile yorumlayabilirmisiniz
Eğer bu bütçenizi haziran gibi pc almaya kullanabilirsneiz rtx 4060 li sistem toplayabilirsiniz

KS

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Eğer bu bütçenizi haziran gibi pc almaya kullanabilirsneiz rtx 4060 li sistem toplayabilirsiniz
İnşallah hocam Nisan ayın sonunda ve umarım fiyatlar artmaz demicem. Aniden fiyat patlaması olmaz inşallah.
Ryzen 5 7600 veya 5 7600x in yanına 4060 lı sistem çok güzel olur.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,554
İnşallah hocam Nisan ayın sonunda ve umarım fiyatlar artmaz demicem. Aniden fiyat patlaması olmaz inşallah.
Ryzen 5 7600 veya 5 7600x in yanına 4060 lı sistem çok güzel olur.
Isterseniz ayrı olark kasayı şimdi alın daha sonrasında 4060 i alırsınız direk

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,554
Yani hazır sistem alıp daha sonra ekran kartı yükseltmek. Bunuda düşünüyorum hocam
Hocam yasiniz eğer küçükse o is meşakkatli olabilir aileniz bu ekran kartı neyine yetmiyor yeni aldık tarzı şeyler diyebilir ama ekran kartsız sisteme diyemezler

KS

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam yasiniz eğer küçükse o is meşakkatli olabilir aileniz bu ekran kartı neyine yetmiyor yeni aldık tarzı şeyler diyebilir ama ekran kartsız sisteme diyemezler
Önerin için teşekkürler yaşım var kendim çalışıyorum. hesabıma göre Nisan sonu 28k denk bı sistem alıcam daha sonrasında bu sistemi güncellemek elbet mümkün ama alabiliyorken en mantıklısını almaya çalışıyorum tek eksiğim PC hakkında bilgim yoktu 6 aydır forumlarda ve araştırarak bir çok şey öğrendim ama yinede bilgimin yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri