Hocam bu bütçede 3060 almaya gerek yok aşağıdaki bütün her şey için yetecektir özelleştirdim.Merhaba, çoğunlukla fps oyunları oynayacağın bir sistem topluyorum. Gamegaraj'dan böyle bir AM5 sistem buldum. Açıkçası niye bu kadar ucuza geliyor onu da anlamadım. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum. İntel yerine AMD işlemci düşünüyorum, ekran kartı Nvidia. AMD işlemcili bir sistem önerme şansınız var mı?Hocam bu bütçede 3060 almaya gerek yok aşağıdaki bütün her şey için yetecektir özelleştirdim.
![]()
ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ekran kartı son çıkan oyunları 1080p'de belli bir süre götürse beni yeter. 2K uzun bir süre düşünmüyorum. Sistemdeki ekran kartı 3-4 sene götürür mü acaba beni?Aslında bence paylaştığınız sistem alınabilir , zaten FPS oyunlarına odaklı sistem arıyorsunuz. 3060 Olduğu için biraz uygun.
bu varTeşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum. İntel yerine AMD işlemci düşünüyorum, ekran kartı Nvidia. AMD işlemcili bir sistem önerme şansınız var mı?
Ekran kartı son çıkan oyunları 1080p'de belli bir süre götürse beni yeter. 2K uzun bir süre düşünmüyorum. Sistemdeki ekran kartı 3-4 sene götürür mü acaba beni?
Götürür. İşin ucunda DLSS desteği de var.Teşekkür ederim fakat belirtmeyi unutmuşum. İntel yerine AMD işlemci düşünüyorum, ekran kartı Nvidia. AMD işlemcili bir sistem önerme şansınız var mı?
Ekran kartı son çıkan oyunları 1080p'de belli bir süre götürse beni yeter. 2K uzun bir süre düşünmüyorum. Sistemdeki ekran kartı 3-4 sene götürür mü acaba beni?