Blitzwolf Kb3 Yellow SwitchMerhaba daha önce Blackwidow Chroma kullanıyordum. Bütçe 2500 TL eğer değecekse 3 bine esneyebilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu tkl değil hocam![]()
ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
– FPS Oyuncuları için Üretildi: Ekstra 10 tuş barındırmayan şekliyle fareyi hareket ettirmek için daha fazla alan sağlanırken, genişletilmiş L-Ctrl tuşu, diğer tuşlara yanlışlıkla basmayı engeller.www.gaming.gen.tr
2- https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.24.7
O kadar bekleyemem hocam maalesef.Blitzwolf Kb3 Yellow Switch
Banggood üzerinden alın.
Türkiye direkt posta seçeneği ile alın
hocam o zaman gider asus alırsınız oda 2-3 ay sonra yay sesi yapar.
O kadar bekleyemem hocam maalesef.
Hocam depremde her şeyi kaybettim tekrar düzüyorum işimden dolayı bekleyemem maalesef. Hyperx Alloy FPS modelini arıyorum fakat hiç bir yerde bulamadım. Mouse Razer alacağım o yüzden Huntsman hoşuma gitti fakat teslim süresi 10 gün diyor o da fazla maalesef. Logitech G Pro ve Apex 9 TKL hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu tkl değil hocam
hocam o zaman gider asus alırsınız oda 2-3 ay sonra yay sesi yapar.
Hyperx Alloy Origins Tkl
Razer Huntsman Tkl- https://www.amazon.com.tr/Razer-Huntsman-Tenkeyless-Purple-Switch/dp/B097DZR8D5 bunları alın bari asus alıcağınıza
Değmez ürünler. İkinci el ürün bakabilirsinizHocam depremde her şeyi kaybettim tekrar düzüyorum işimden dolayı bekleyemem maalesef. Hyperx Alloy FPS modelini arıyorum fakat hiç bir yerde bulamadım. Mouse Razer alacağım o yüzden Huntsman hoşuma gitti fakat teslim süresi 10 gün diyor o da fazla maalesef. Logitech G Pro ve Apex 9 TKL hakkında ne düşünüyorsunuz?
Önerdiğiniz klavye ile FPS arasında ne fark var?Değmez ürünler. İkinci el ürün bakabilirsiniz
Daha yeni nesil modeli ama xtrfy bin basarÖnerdiğiniz klavye ile FPS arasında ne fark var?
Merhaba daha önce Blackwidow Chroma kullanıyordum. Bütçe 2500 TL eğer değecekse 3 bine esneyebilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.