Yardım 2500 TL Ye Kulaklık Önerisi

KS

Emirhan098

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neden razer iyi bir markadır
Hocam v2x kullanan birisi çok iyi bir ses kasma performansı olmasığını söylemişti bu v2 de üst modeli herhalde ama bilmiyorum

Cloud 2 den iyi midir cloud 2 de hi-fi var ya

aslında cloud 2 almıştım ses kasarken muhteşem di ama üründe sorun vardı bi garip birşeydi gönderdim iade onaylanmasını bekliyorumda

Benim ana amacım csgo ve cs goda profösyönel oyuncuların çok tercih ettiği modeller değil ondan dolayı uzağım razera

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,051
Hocam v2x kullanan birisi çok iyi bir ses kasma performansı olmasığını söylemişti bu v2 de üst modeli herhalde ama bilmiyorum

Cloud 2 den iyi midir cloud 2 de hi-fi var ya

aslında cloud 2 almıştım ses kasarken muhteşem di ama üründe sorun vardı bi garip birşeydi gönderdim iade onaylanmasını bekliyorumda

Benim ana amacım csgo ve cs goda profösyönel oyuncuların çok tercih ettiği modeller değil ondan dolayı uzağım razera
İkisi de iyidir yalnız blackshark alınabilse tabi daha iyi olur. Daha yeni bir kulaklık ve yazılım anlamında da önde sayılır. 500 tl fark var karar sizin.

KS

Emirhan098

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkisi de iyidir yalnız blackshark alınabilse tabi daha iyi olur. Daha yeni bir kulaklık ve yazılım anlamında da önde sayılır. 500 tl fark var karar sizin.
bunlar arasında en iyi kulaklık hangisidir gpro ile gpro x arasında ne fark var

Corsair void -cloud 2 - g pro siz hangisini alırdınız

KS

Emirhan098

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri