monitör olarak bunu öneriirmMerhabalar direkt konuya giriyorum eski sistemimi sattım profesyonel FPS oyunları için yeni sistem istiyorum. Monitörü 24 inç 240Hz istiyorum. Sistemi de sizlerin bilgisine bırakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar direkt konuya giriyorum eski sistemimi sattım profesyonel FPS oyunları için yeni sistem istiyorum. Monitörü 24 inç 240Hz istiyorum. Sistemi de sizlerin bilgisine bırakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Yıllardır 24 inç kullanıyorum değiştirmek istemiyorum hocam.monitör olarak bunu öneriirm
Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2723H 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör olarakta bu var https://www.hepsiburada.com/aoc-245...aza=DEY+ELEKTRONİK&url_src=and-product-detailSistem olarak bunu öneririm bu fiyatlara çıkmışken
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu sistem hoşuma gitti ama anakart yeterli mi sizce?Sistem olarak bunu öneririm bu fiyatlara çıkmışken
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
sistemde bu olabilir
TUNA-T1 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
TUNA-T1 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
tamam hocam monitör olarak bunu öneririm 24 inç 270hz ips asus rogYıllardır 24 inç kullanıyorum değiştirmek istemiyorum hocam.
Gayet güzel bir sistem
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ram ve SSD için güzel yorumlar okumadım siz ne düşünüyorsunuz?Gayet güzel bir sistem
yo bi sorun yaşamazsınız ssd zaten güzel anakartınız b550 olduğu için hızından yararlıcaksınız ram ise bi çok sistemde kullanılıyor bi sıkıntı yaşamazsınızRam ve SSD için güzel yorumlar okumadım siz ne düşünüyorsunuz?
Benim bildiğim ramler 2. el chipsetlerin gerdi dönüşümü ile üretiliyor. MLD SSD ise vadettiği hızların tamamını veremiyorRam ve SSD için güzel yorumlar okumadım siz ne düşünüyorsunuz?
Bi sıkıntı çıkartırlar mı? Oyun içi performansa etkisi ne kadar olur?Benim bildiğim ramler 2. el chipsetlerin gerdi dönüşümü ile üretiliyor. MLD SSD ise vadettiği hızların tamamını veremiyor