Arkadaşlar merhaba 20000 tl kasa için 5000 tl monitör için bütçem var kasayı hazır veya toplamada kararsız kaldım sizin önerilerinizi bekliyorum ve tıkandığım nokta monitörü hangi monitör seçmeliyim önerilerinizi bekliyorum.
hocam şöyle bir tedirginliğim var ekran kartları miningli çıkar korkusu çünkü fiyatlar ucuz olunca garip geliyor insana yanında kutusunu vs gönderiyorlarmı mesela arka planda ne dönüyor sırf o yüzden fazla para verip vatandan almak istiyorum beni aydınlatırsan sevinirim2k ayarlarda oynayacağınızi baz alarak çağdaş'ın attığı linklerden ilk 3 unu tercih edebilirsiniz. Ama özellikle 5600x soğutma konusunda size problem yaratır. 1k lik bir bütçeyle sağlam bir hava soğutmaya geçmeniz gerekecektir. Göz önünde bulundurun. Stock fanları yetersiz. Monitör olarak çağdaş'ın paylaştığı İPS panel ürün gayet güzel ve yeterli.
Hepsi 0 ürünler. Adınıza faturalı ve garantili. Zaten garantisini kontrol edebiliyorsunuz sistem üzerindenhocam şöyle bir tedirginliğim var ekran kartları miningli çıkar korkusu çünkü fiyatlar ucuz olunca garip geliyor insana yanında kutusunu vs gönderiyorlarmı mesela arka planda ne dönüyor sırf o yüzden fazla para verip vatandan almak istiyorum beni aydınlatırsan sevinirim
cevabın için teşekkür ederim bu arada ekran kartı amd ve nvidia arasındayım bi yanda rtx 3060/3060/ diğer yanda 6700/6700xt vs amd ile uğraşmak istemiyorum açıkçası ama düşüncenizi duymak isterimHepsi 0 ürünler. Adınıza faturalı ve garantili. Zaten garantisini kontrol edebiliyorsunuz sistem üzerinden
evet bende bu yüzden sordum açıkçası amd kartlarının performansı yüksek ama ömrü az olduğunu, nvidia kartlarının ise performans "amdye" göre düşük olduğunu ve ömrünün uzun olduğunu düşünüyorum...Nvidia kartlar biraz daha insanı güvende hissettiriyor. Neden dersen forumda şu sıralar çok fazla AMD ekran kartıyla sorun yaşayan var. Umarım problemleri yakın zamanda çözülür.
Aslında bu ürünü de alabilirsiniz. 1080p için darboğaz olur ama 2 k için bu ürün alınabilir Nvidia kanadindan![]()
FREKANS GTA6 / İ5-12400F / GEFORCE RTX 3070 Ti / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
yeni cikti sicacik
1080pde neden darboğaz olur hocam?Aslında bu ürünü de alabilirsiniz. 1080p için darboğaz olur ama 2 k için bu ürün alınabilir Nvidia kanadindan
3070 ti 2k ekran kartıdır çünkü1080pde neden darboğaz olur hocam?