Hocam LG de de YouTube vs vardir diye dusunuyorumTCL 2K DA 120 HZ de destekliyor
LG 4K 120HZ
Android olmasa da olur dersen LG al
TCL üzmezHocam LG de de YouTube vs vardir diye dusunuyorum
Bu mu daha iyidir https://www.hepsiburada.com/samsung...li-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-pm-HBC00004ACE8X yoksa sizin önerdiginiz LG mi bide 20k bütçede yazdiginiz qled TLC yi alsak üzer mi
Tamamdır hocam teșekkurler buyuk ihtimal dunki TLC ye bakacagimTCL üzmez
LG daha iyi youtube vs, uygulamalar var da APK yükleme yapamıyorsun android e göre o eksiği var
Rica ederim hocam. APK falan yüklemeyeceksen bence direk LG al.Tamamdır hocam teșekkurler buyuk ihtimal dunki TLC ye bakacagim
Lg hoşuma gitti hocam apk fln da indirmem fakat 5k daha vermektense TLC yi tercih etmek daha mantikli geldiRica ederim hocam. APK falan yüklemeyeceksen bence direk LG al.
Bence alınmaz TCL daha iyi ekstra para vereceksen LG alırsıncu8500 samsung modeli nasildir hocam indirimde 21000 tl ye bulduk alinir mi
Bizimkiler internetten almaya pek sıcak bakamdi o yüzden 50cu8500 aldık memnunuzKonuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.Tv olarak ne aldınız?
Sağlık olsun.Teşekkür ederim yine de.Konuda atılan LG modeli düşünüyorum o yüzden sormak istedim.Bizimkiler internetten almaya pek sıcak bakamdi o yüzden 50cu8500 aldık memnunuz
Benim aklimdada o model vardı bence alınabilirSağlık olsun.Teşekkür ederim yine de.Konuda atılan LG modeli düşünüyorum o yüzden sormak istedim.