Hocam mouse monitör kötüMonitör: Asus vG27VQ
Klavye: Apex 9 Mini
Kulaklık: Hyper X Cloud II
Mouse: Razer Deathadder Essential.
Fiyatlar fazlasıyla arttı, dediğim fiyat civarında çok acil sistem önerilerinizi bekliyorum.
hocam gt301 kasa stokta kalmamış, diğer şekildeki kasaları da pek beğenmiyorum.Sistem özelleştirildi
![]()
ULTIMA-DUAL4060Ti / AMD Ryzen 7 5700X TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti EVO OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-DUAL4060Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
hocam mouse değiştirdim ama monitörü ben baya beğendim, neyi kötü ?Hocam mouse monitör kötü
hocam gt301 kasa stokta kalmamış, diğer şekildeki kasaları da pek beğenmiyorum.
hocam mouse değiştirdim ama monitörü ben baya beğendim, neyi kötü ?
monitörü dediğin gibi yapabilirim, mouse ise kararsız kaldım hocam. bana 600-700 tl'ye önerebilir misin ?Mouse ne? Monitör gb2728ff daha mantıklı
Bence biraz bütçe çıkıp hyperx haste alınmonitörü dediğin gibi yapabilirim, mouse ise kararsız kaldım hocam. bana 600-700 tl'ye önerebilir misin ?
bu fiyatlara rival 5 rgb daha mantıklı olmaz mı ?Bence biraz bütçe çıkıp hyperx haste alın
Hayır aslabu fiyatlara rival 5 rgb daha mantıklı olmaz mı ?
reis o zaman son sorumu sorayım. steelseries aerox 3 vs hyperx haste ?Hayır asla
Hastereis o zaman son sorumu sorayım. steelseries aerox 3 vs hyperx haste ?
bro gb2728ff yerine samsungun ls32ag550euxuf modeli daha mantıklı değil mi ?
Hocam hayır değil, 280hz pivot ss ips 27 inç ve gtg 1 ms değeri var.bro gb2728ff yerine samsungun ls32ag550euxuf modeli daha mantıklı değil mi ?
2k olmadığından dolayı ben samsungu daha mantıklı bulmuştum, o zaman gb2728ff alıyorum.Hocam hayır değil, 280hz pivot ss ips 27 inç ve gtg 1 ms değeri var.
fiyat baya arttı reis, bu sefer direkt alıyorum.Hocam hayır değil, 280hz pivot ss ips 27 inç ve gtg 1 ms değeri var.