Öneri 25K Hazır Sistem Veya Toplama

verbiden6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
7600 veya ryzen 7 5800x3d li sistem önerebilir misiniz?. Ekran kartının önemi yok 2-3 ay sonra sıfır 4070 alacağım ek olarak aşağıda ki sistemde 550w psu sistemi kaldırır mı?.
1681798633763.png

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
Ekran kartı ikinci el idarelik bişey alırsan 7600 lu sistem güzel olur ekran kartı ikinci el alırsan ciddi oranda kâr edeceğiz bu kâr edilen para ile diğer parçaları daha kaliteli alabiliriz

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
İkinci el ekran kartına sıcak bakmıyorum hocam ya ama dediğim gibi şuan iadrelik bir ekran kartı alabilirim 3060 8gb gibi daha sonra 2-4 ay içerisinde sıfır 4070 alma düşüncem var
Bence bak beni dinle al ikinci el emin ol çok daha kaliteli bir sistem olur yaklaşık 2 bin TL lik tasarruf etmiş oluruz ama yok illa sıfır alicam dersen sorun yok sıfırda kurarım istersen güzel bir sistem

KS

verbiden6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bence bak beni dinle al ikinci el emin ol çok daha kaliteli bir sistem olur yaklaşık 2 bin TL lik tasarruf etmiş oluruz ama yok illa sıfır alicam dersen sorun yok sıfırda kurarım istersen güzel bir sistem
Hocam size zahmet kurabilir misiniz?. Eğer ikinci el ekran kartı alırsan böle, sıfır alırsan böyle şeklinde size zahmet?

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,304
Bu ekran kartı için upgrade açık bir sistem

Ekran kartı ikinci el de 1800/2000 TL arasında daha Uyguna bulabilirsin diğer para ile ram 32 olabilir ssd1 TB olabilir vs

Bu bütçe ile Am4 e gerek yok hiç en kötü attığım sistemi alırsın anakart bilerek yüksek seçtim 2 bin TL daha aşağı var ama ileride upgrade daha açık olsun seni zorlamasın diye onu koydum PSU vs de gayet yeterli sadece ram vs ssd bir tık düşük oldu onun haricinde sistem gayet güzel onu da ekran kartı ikinci el alarak düzenlenleyebiliriz

Son düzenleme:
KS

verbiden6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu ekran kartı için upgrade açık bir sistem

Ekran kartı ikinci el de 1800/2000 TL arasında daha Uyguna bulabilirsin diğer para ile ram 32 olabilir ssd1 TB olabilir vs

Bu bütçe ile Am4 e gerek yok hiç en kötü attığım sistemi alırsın anakart bilerek yüksek seçtim 2 bin TL daha aşağı var ama ileride upgrade daha açık olsun seni zorlamasın diye onu koydum PSU vs de gayet yeterli sadece ram vs ssd bir tık düşük oldu onun haricinde sistem gayet güzel onu da ekran kartı ikinci el alarak düzenlenleyebiliriz
Teşekkürler Hocam

KS

verbiden6

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
@Kürşat Kütükçü hocam peki aşağıda ki hazır sistem hakkında ki düşünceleriniz neler?. 24577TL geliyor ve taksit seçeneği de var ama bakınca sizin attığınız sistem daha güzel duruyor.
1681815496529.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri